Adressändring!

Hehe Jossan, ja då förstår du kanske hur långt min irritation gått(bara för tre månader framåt som sagt, eller tills de är tillbaka till normalitet igen!).

Då var det onsdag redan. Var har mitt lov tagit vägen? Har bara städat och donat härhemma känns det som. Och jobbat såklart. Ska jobba hela påskhelgen och på måndag blir det påskmiddag. Allting blir liksom förskjutet när man jobbar skift=)

Haha nu flyttar jag officiellt. Har i och för sig redan bott här i ett halvår snart men haft min adress hos mamma och pappa. Nu när de också flyttar får jag allt vackert ändra adressen hit, dags att bli stor flicka kanske? =)

Grattis till mamma och pappa som från och med idag officiellt är nya husägare!(mer arvgods till mig hehe, säger hon med djävulshorn växandes i huvudet...läs:ironisk!)

Avtagbara bröst

hade varit en genial ide för den som är uppfinnare. Tror alla gravida hade nappat faktiskt. Perfekt om man kunde tagit av dem, lagt dem i garderoben och sen plockat fram dem vid behov tills dem är tillbaka till sin normala storlek. Tre månader utan bröst hade varit rena himmelriket för mig. Någon som känner sig manad att ge det ett försök? Jag kan komma med fler idéer, är rena pengamaskinen egentligen. NASA är en  av dem som lagt bud på min hjärna.

30:e mars..

Stressigt värre igår förmiddag. Hann med bussen konstigt nog, hundarna hängde såklart med som alltid annars när jag åker till mamma och pappa. Gick jättebra att ha dem med på både buss och tåg, Theo blev så uppspelt av att vara ute bland så mycket folk och dofter(har ju praktiskt taget legat i ide hela vintern) att han fick en släng av stressmjäll- precis som när han var liten=) Sötnosen då! Lex la sig bara tillrätta och sov på tåget istället, inga konstigheter där inte. Hehe mötte upp Lisette på gågatan i Svedala och stötte på mammas kompis utanför ica, pratade en stund och en herre från samhall var vänlig nog att berätta för mig att den typen av ras som Lex är måste ha täcke på sig. Annars fryser dem, de har ju inte päls nog att stå emot kyla. Hehe tack det hade jag iiiiiingen aning om, tur du var där för att upplysa mig! (lustigt att vara så kunnig om "de raserna" men sen inte veta vad en staffe är?)

Fick mellanmål hos mamma och pappa och lite kvalitetstid med syrran, behövdes! Fick dessutom låna en seglarjacka av mamma nu till våren, ska bli skönt att kunna knäppa jackan. De skrattade ganska rejält åt mig när jag knäppte min nuvarande jacka(går bara att knäppa med knapparna, dragkedjan är överkurs) och magen spände så att knapparna såg ut att skjuta iväg vilken sekund som helst. Skratta ni, jag ska lägga gödningsmedel i ert kaffe så ni kan sympatisera med mig mer=)


Läste pappas inlägg igårkväll och blev påmind om "kriget" som han kallar det som faktiskt pågått i 14 år. Haha det har visserligen lugnat sig på senare år(kanske åldern som tagit ut sin rätt pappa?) men det har ändå alltid funnits där lika säkert som räkningarna varje månad.
Kommer så väl ihåg när man var liten och gick ut i trädgården och kallade på pappa, vad gör du?? Han står med en spade i handen, hukad över marken(tänk klumpig tiger som spanar in byte, edit: vääääldigt klumpig tiger!) och säger till en: sssshhhh! vänta, jag har den snart!

Två sekunder senare sticker pappa spaden i marken och halvskriker av glädje: Nu fick jag nog den jäveln!
Hahaha nästa dag är det till pappas förtvivlan tre nya högar på gräsmattan. Jag tror mullvadarna på nyvång samarbetar för att få pappa gråhårig snabbare, frågan är om det lyckats? =)


On the run!

Lite stressad nu, ska till mamam och papap med bussen och pojkarna ska såklart med. Bussen går om en halvtimme så jag måste springa!

Bye

Produktiv dag?

Hmm, allting är relativt men jag känner ändå att jag fått lite gjort. Var ute en sväng med pojkarna och det var lerigt värre så jag fick skölja av tassarna när vi kom in, behöver inte mer grus här idag=) Inte populärt kan jag meddela, framförallt hos Lex. Han såg ut som jag agat honom!

Hunnit med tvätt, disk, damning och storstädning av toaletten. La dessutom in de nya kläderna till den lille i lådan som nu är smockfull och reserverad=) Får start reservera en till skulle jag tro.

Ja utöver det har jag faktiskt inte gjort så mycket mer än läst lite i Ondskaben(ondskan på danska!).

Nu ska jag fixa mig inför jogg, inatt ställer vi fram klockan och jag får gå hem en timma tidigare såklart=)

Älska våren!

Rättning från inlägget "Våren är nog här!": Nej Josefine du har helt rätt. Jag har inte hela 10 mil hem och till skolan=) Skrev fel, det blir väl ca 5 mil helt i onödan. Hade i så fall kört totalt 10 mil på hela dagen=)

Idag har jag haft det jättetrevligt! Satt som sagt ute och drack kaffe, solen sken. Gick en sväng med pojkarna och de busade i solens strålar! Klädde på mig och åkte in till centrum för att först möta upp Lisette med kompisar, satt och snackade en stund(Fy vad jag varit hemsk när jag var yngre!). Sen kom Emily från jobb och vi satte oss längs kanalen med vars en takeaway i handen- är det vårkänslor eller vad? Behövde till och med solbrillor idag!

Däremot kan jag ju gnälla om att min fina vårjacka som jag tog fram inte går att knäppa. Faktum är att de enda jackorna som jag faktiskt kan knäppa nu för tiden är mina vinterjackor. Och då gäller inte det ens alla vinterjackor! Pust, vad jag har det hemskt=)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dammsuga, visserligen är det vår men marken är fortfarande mjuk så busar hundarna drar de in en himla massa grus!


26e mars

Lugnt och fint, har precis vaknat. Eller nej nu ljuger jag, vaknade vid tio. Sover lite längre idag eftersom jag ska jobba ikväll, behöver faktiskt min skönhetssömn. Vaknar inte upp vacker varje dag=) Har inte sovit särskilt bra, Christian min kära älskling ville mysa med Lex och Theo innan vi somnade och jag sa: sålänge de inte sover häruppe! Vad vaknar jag av? Halv fyra ligger Lex nerklämd mellan mina ben(jag sover på sidan!) och Theo ligger halvt ovanpå mig och Christian har hela sin del av sängen helt för sig själv. Hmm, jag är som sagt förkyld och vaknar av hostattack och kan inte resa mig eftersom de ligger ovanpå täcket. Kommer efter mycket stök upp ur sängen, hostar och hämtar vatten och är genomsvettig(blir som en bastu när hundarna ligger ovanpå en). Kommer in i sovrummet och hundarna är duktiga, de ligger i buren igen men under tiden jag hämtade vatten så har Christian såklart okuperat mina kuddar! Gaaah. Lägger mig efter att ha puttat bort Christian och vad kommer jag på? Kissnödig! Jag drog en hel ramsa med svordomar för mig själv på vägen till toaletten kan jag meddela.

Lyckades somna om och vaknade faktiskt utvilad vid tio och solen skiner idag också=) Ska iväg något med hundarna men vet inte var riktigt. Suggestions? Tänkte åka till Hand med hund men deras öppettider var igår och imorgon=(

Nej, nu ska jag sätta mig på vår soltäckta uteplats och dricka en god kopp kaffe medan tvätten blir klar.

 

Ps. Har förrresten införskaffat lite mer kläder till ****, en hel ikeakasse med barnkläder från Christians arbetskollega fick vi till en billig peng och det bästa är att det är lite olika storlekar så skulle det komma ut en monsterbebis på 6 kg så har vi kläder som passar=) Haha. Magen verkar växa som tusan nu, till och med en expidit på en mack som såg det och gratulerade! Skojigt, sålänge de inte tafsar på min mage. Grrr! Kom dessutom på igår att det inte alls är dryga fyra månader kvar som jag sagt, det är typ tre månader och några dagar! Vill nog inte ens veta mer exakt. Christ! ds.


Våren är nog här!

Fick höra av en viskande fågel att det är 12 grader ute?? Vet inte om det stämmer men det känns banne mig som det! Solen skiner och det är verkligen varmt i luften! Fåglarna kvittrar och jag älskar det! Det har piggat upp hela min dag kan jag säga, hade lektion nio till halv tio och sen har jag varit ledig fram till nu kl 15. Då har jag min sista lektion. Ångest att sitta en hel dag i skolan när det är så fint väder, och det är definitivt inte lönt att köra hem under dagen. Ca 10 mil helt i onödan?

Har fått lite matte räknat i alla fall och det är ju alltid något!

Sprudlande vårkänslor som jag inte vet var jag ska göra av. Ska man kanske rentav hitta på något kreativt idag?


Ojoj då!

Så trevligt besked jag fick igår, VG på religionsprovet om Islam. Tänka sig! Jag som tyckte all information formligen forsade ut ur min hjärna samma sekund som jag satte mig ner och började skriva. Tydligen räckte det=) Lugn dag i skolan annars, fick en del viktiga datum om inlämningar till olika arbeten och prov. Jesus vad jag nog måste sätta mig och plugga på lovet!

Annars är allt lugnt, löning idag men lilla Anna ska lägga pengar på att laga sin bil så att den kanske håller ett år till. (Dyrt att vara vuxen!) Ska dessutom bli ännu mer teknisk, allt ska skötas så satans snabbt i dagens samhälle så jag får väl ta och skaffa e-leg så jag kan kolla vad jag får/får betala på skatten. Gör som de ortodoxa: *O lord, won't you give me some money* hehe.. Tror ni Gud lyssnar? (förresten, vet ni att Allah betyder Gud?)

Aaaaanyway. Pratade med försäkringskassan och tydligen kan man inte på Hp när man är timanställd? Så uppenbarligen måste jag ta ut mammadagar de tre veckorna mellan skola och förlossning.. Pust, mycket att tänka på nu!

Var faktiskt på Ikea igår med Christian, han som än en gång ville ändra något härhemma. Denna gången var det tv-bänkens tur att ryka. Ska kanske rita ett kors i taket, vi har faktiskt haft den i över ett år=) Blev leka(?)-block på golvet och en enkel skiva över. Hifi kallas det tydligen=) (och ja självklart ligger inte blocken direkt på parketten, har faktiskt satt dit möbeltassar! Eller snarare, Christian har fixat det.)

idag blir det såklart skola, har håltimme mellan halv elva och typ två har jag för mig så jag tänkte sätta mig och studa lite i skolan såvida inte Linn orkar fika med mig innan hennes tandläkarbesök. Ser vad dagen bjuder på helt enkelt!

Bye!

Lite ljusare!

Det känns lite ljusare idag, alltså bättre. Låg pall hela kvällen igår och föröskte vila upp mig, vet itne om jag hade feber.. Vågade itne kolla det riktigt=) Hann med att se två filmer och att bara ligga och hosta. Nattsömnen var lite bättre inatt, vi hade nämligen Theracough hemma sedan sist jag var sjuk och den medicinen får jag lov att ta, hjälper bättre än ingenting=)

Usch kände mig verkligen som lägst i näringskedjan igår måste jag erkänna.

Skola som vanligt idag så inget nytt där inte, däremot måste jag posta brev till Svedalahem(vägrar säga upp min plats i kön!) och ringa försäkringskassan. Måste ta och kolla upp det här med Hp.. De klyddar så mycket ändå, kvittar vad det gäller, så det vill till att vara ute i god tid. Har bara  tre veckors mellanrum mellan skolavslutning och beräknad nedkomst så man kan gott kolla upp vilka mina alternativ är. I värsta fall får jag ta ut mammapenningen redan då men det känns onödigt att ta tre veckor från mina dagar! Haha jesus vilka I-landsproblem jag ligger inne med, borde skämmas! Vågar inte skriva mer nu.

Hej svejs!

Nattsömn vad är det?

Både jag och Christian har sovit som krattor inatt. Han har ont i nacken och jag låg och hostade lite och hade jättesvårt att somna. Alla olika formler snurrade i mitt huvud, drömde till och med om hur man räknar ut nollpunktsvolym och täckningsbidrag och allt annat skit man kan komma på.. Allt snurrar i huvudet och jag har ingen riktigt rätsida på vad man räknar ut eller hur om jag ska svara på det nu. Men ge mig ett verkligt fall så reder jag nog ut det, konstigt? Måste se det på riktigt för att klura ut vad jag ska räkna på, och jag misstänker starkt att det inte räcker detta provet. Kanske inte blir MVG denna gången också=(

Känner mig dessutom nästan lite febrig nu...

nog inte helt tappad ändå..

Klarade mitt satans matteprov! Fick visserligen inte VG men med tanke på svårigheten på matten och att resten av klassen verkar ha haft svårighet med hela kapitel 1 tycker jag att jag förtjänar en klapp på axeln. Läraren sa själv att han tyckte det var ett väldigt bra resultat så jag nöjer mig.

Så 1 styck klapp på axeln till moi. Klapp, klapp! (en bonusklapp!)

Företagsekonomin känns bra det lilla jag pluggat idag, ska ut med pojkarna en stund och sen fortsätta studera täckningsbidrag/grad, bidragskalkyler och fasta respektive rörliga kostnader med mera.. Love it!

Underbara måndag

Lite besviken för att jag missar spårkursen men måste prioritera och skola och jobb går först faktiskt, eftersom den börjar redan åtta varje lördag kan det bli lite svårt att få ihop med jobb med tanke på att jag slutar 4.15 när jag jobbar.. Får som sagt träna själv hemma=)

Idag är det skola som vanligt, prov imorgon så det blir väl mestadels plugg denna dagen. Men det är bara denna veckan sen är det en veckas lov=)

Såg filmen The Box igår med bla Cameron Diaz men jag tyckte faktiskt inte alls den var bra. Sjukt skum och slutet gjorde inte den bättre, visserligen en ganska klockren tanke att människan är helt och hållet självisk och förgör sig själv men kan ändå inte släppa att den var lite patetisk. Vet inte, kände inte riktigt att det var min typ av film faktiskt!

Idag håller alla tummarna för att jag får reda på mitt matteprov och att jag inte behöver gå och gömma mig i närmsta buske av skam för ett dåligt reslutat!

Nu ska pojkarna och jag äta och sen är det dags att sätta på mig ett ansikte så man vågar visa sig här i världen.


Rastlöst värre..

Jag är jätte rastlös! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Är på pysselhumör, går och pillar härhemma utan någon mening hehe.. Har varit ute med pojkarna och jag har dammat, dammsugit och tömt soporna. Diskat har jag såklart också gjort och hängt upp nya handdukar. Tvätten håller på att torka och toaletten skiner. Har till och med tömt avloppet i vasken..! Hängt in kläder och plockat undan, sängen har aldrig varit så fint bäddad och nu vet jag inte var jag ska ta vägen. Vet saker som behövs fixas här men vet också att gör jag det så blir det inte lika bra som om Christian gör det..=) Han är nog mer händig om man säger så, milt sagt! Hade jag haft något att måla hade jag fan ställt mig och gjort det också nu.. Hmm, får väl allt vackert inse att denna lägenheten är så ren och städad som det går.. Udda att känna för att städa så här extremt.


Christian är dessutom iväg med hojen så jag har nämligen inte sällskap heller, tänkte först sätta igång en film men k'nner nog inte riktigt för det.. Får sätta mig och plugga istället!

I rule at...

fickparkering! Haha nej skämt åsido, jag kanske inte är bäst på fickparkering men en viss teknik finns där nog att beundra skulle jag vilja säga. Vill till om man ska slippa gå genom hela stan till jobb eller bli bankrutt. Det enda som finns i parkeringsväg i närheten av jobb som är gratis är parkering längs gator och där brukar vara en del bilar när man kommer, sen när man åker hem är det typ bara ens egen bil som står kvar=)

Vaknade upp imorse med ont i halsen och tjock i näsan, great! Förkylningen är alltså på väg att bryta ut ordentligt..=(


Goddagens!

Då är man på banan idag, sista natten för denna helgen och det känns skööööönt! Håller som sagt nog på att bli förkyld så jag är helt mör i hela kroppen, blir återhämtning imorgon kan jag tänka=)

Tankarna har börjat snurra en del den senaste veckan, börjar känna hur tiden krymper och allt som ska fixas nu inom fyra månader.. Ojoj, man blåser nog upp det lite större än vad man behöver också kanske.. Vi tänkte nog sticka iväg och fixa typ skötbord eller något i den stilen snart..

Har läst en bra informationsbok också som turligt nog förespråkar situps dagligen så jag ska utöver min spontana yoga lägga upp ett dagligt träningspass som ska hjälpa mig att bygga pp muskulaturen inför vad som komma skall. Yiaks!

Mulen dag..

Väldans mulet idag måste jag påpeka men det verkar ändå vara skönt ute? Vaknade för en stund sen och har precis tryckt i mig mannagrynsgröt till frukost och ska nu bege mig ut med pojkarna.. Christian tog en ledig dag från jobb idag och har extremt ont i nacken, han väckte mig innan han åkte till sjukgymnasten så jag hoppas det löser sig nu.. Orkar inte hans gnällande=)

Gick bra på jobb inatt, inga större bekymmer men när jag vaknade imorse kände jag mig tjock i halsen så håll tummarna att jag faktiskt genom ett mirakel kanske lyckas undgå det skitet som alla andra verkar ha! Har inte riktigt tid eller ork till att vara sjuk just nu...

Nej nu blir det ut och gå och sen ringa en massa samtal!

18 mars 2010

Huvudvärken försvann verkligen inte igår, blev bara värre och värre kändes det som och jag tog det lugnt nästan hela dagen..? Orättvist faktiskt. Jag och Christian fick i alla fall röjt lite i klädkammaren i hallen och tömde byrån. Vi har ätnligen fått in byrån i sovrummet och nu står vagnen i klädkammaren istället. Skönt! Byråns översta låda fylldes med lillans kläder och vi började försöka planera hur sängen/vaggan ska stå sen=)

Jag jobbar hela påskhelgen men vi har blivit bjudna på påskmiddag på söndagen/måndagen så det är mysigt att åtminstone få lite påskkänsla! Fick dessutom reda på att Christians kära mamma redan varit ute och handlat, nu har vi tydligen ett babygym=)

Idag händer inte så värst mycket faktiskt, ska ju som sagt jobba ikväll så jag har sovit lite längre och ska väl pilla ltie här hemma. Det är redan städat, diskat och tvättat men tänkte ta och plugga lite sen..

Vet itne om jag ska köra ut till Svedala för jag har äntligen fått mina papper som ska in till försäkringskassan. Måste nog ta och kolla upp detta med havandeskapspenning också och i så fall kanske börja ansöka om det också.. Pust! Jag som älskar papper...=(


Något som bankar i mitt huvud..

Jag har nog fan legat och sovit för länge idag tror jag, har jätteont i huvudet och trodde i min enfald att det skulle bli bättre om jag gick långrunda med pojkarna. Men icke sa nicke! Har fortfarande skitont och det verkar inte vilja bli bättre---=(

Ledig idag

Fick gjort mitt satans matteprov igår och det känns faktiskt bra! Hehe som sagt man kännewr sig sjukt smart när man säger att det känns bra att läsa matte c..=) ´Hela dagen igår kändes faktiskt jättebra, var i skolan kl nio och pluggade med de andra i princip hela dagen. Väldigt effektivt!

Idag skulle tydligen alla mina lärare upp till Stockholm så my lessons are cancellled, Greeeeaaaat! Fick en välförtjänt sovmorgon och ska nu´sätta mig och äta frukost. Efter det följer en runda med pojkarna och sen blir det väl ljuuuuvligt plugg skulle jag tro=)


Sooo sleepy..

Otroligt vad trötta pojkarna blir av att spendera lite tid ute hos mamma och pappa.. När vi kom hem la sig båda på mattan och efter ca en minut hade båda somnat och Lex snarkade nästan så fönstren skakade=) Så söta så..

Har fått lite matte pluggat nu ikväll: yes! Och nu ska jag kolla över företagsekonomin innan jag lägger mig..


Gammal bild men Lex hälsar godnatt till er alla!

Äntligen hemma!

Denna helgen har faktiskt varit väldigt aktiv och givande. I lördags var jag hos mor och far och fick röjt det sista av mina saker, fick dessutom tvättat bilen utvändigt så nu är den faktiskt ren både utvändigt och invändigt! Visserligen så råkade jag sätta mig på röven under tiden jag städade bilen men det pratar vi nog inte högt om eftersom ingen var där för att se det=) Lisette kom som sagt hit igår och vi fick pluggat en hel del, jag åkte med henne hem och fick middag serverat hos mamma och pappa, smarrigt värre med fläskfilé! Sov över där med pojkarna eftersom Christian ändå är iväg.. Under första lektionen idag fick vi jobba själv med en marknadsundersökning som vi ska göra, vi ska undersöka om det finns efterfrågan för ett köpcentrum i Svedala... Fick gjort mallen till enkäten och efter det lyckades jag dessutom klämma in ett besök hos barnmorskan. Allt ser jättebra ut och jag är helt rätt i storlek, vikt, blodtryck och allt annat vi kollade. Skönt att få det bekräftat!

hade ytterligare två lektioner och slutade 13.40, då satte jag och Sara oss ner och pluggade en himla massa matte. Tror vi har hela kapitlet klart för oss i stora drag nu, man känner sig sjukt smart när man kan säga att man förstår matte c=)

Lisette slutade 16 och jag åkte med henne till mamma och pappa igen, pluggade lite matte till och snälla pappa körde mig hem.. Nu är jag hemkommen och sitter med House på i bakgrunden. Ska väl köra lite matte till idag och sen börja plugga inför vårt företagsekonomi-prov nästa vecka eftersom jag jobbar hela helgen=(

Hoppas Christian hör av sig snart för nu börjar jag sakna hans sällskap härhemma...!


En aktiv söndag!

christian väckte mig vid tio, han skulle ju iväg idag och hade saker att fixa innan han åkte. Började med att diska en hög med disk och fortsatte med att storstäda hela lägenheten för att sen tvätta fönstren. De var riktigt äckliga efter en hel vinter kan jag meddela! Tömde bilen på saker som skulle in till förrådet och nu kom Lisette så vi ska sätta oss och plugga lite=)

Blir väl långrunda med pojkarna lite senare när hon åkt.


Kan inte våren komma nu..

Börjar som sagt kunna se vår uteplats nu, endast en liten fläck snö kvar som skvallrar om den tuffa vintern. Vill att det ska bli lite varmare och sol ute så man kan slänga upp stolarna och kunna sitta ute lite utan att fingrarna blir stelfrusna efter en liten stund. Men mest av allt ser jag fram emot att vi ska fixa till uteplatsen så att den faktiskt ser bebodd ut, just nu står stolarna staplade och två cyklar lutar mot planket. Inte så värst rolig syn när det pirrar i kroppen av längtan efter vår!

Vill ha fram lite blommor och stora maffiga krukor, vill kunna ställa stolarna ordentligt och införskaffa ett bord.. Och mest av allt vill jag kunna ta min kopp kaffe i morgonsolen under tiden pojkarna går och snusar runt eller bara ligger och steker i vårsolen.

Hardworking mom..

Kanske inte riktigt överensstämmande med verkligheten än den där överskriften hehe? Beror kanske på när man börjar se sig som mamma.. Fick fixat lite med intyg och liknande igår inför min låååånga ledighet och efter skolan åkte jag ut till mamma och pappa. Möttes upp av Lisette såklart, vi byltade på oss en massa kläder och gick ut och röjde bland mina saker i deras bod. Bestämde vad som skulle slängas och vad de ville ha. Nu när jag och Chrisitian flyttade så röjde inte jag riktigt bladn mina saker, ville inte slänga allt direkt heller eftersom det faktiskt är så att min syster är 19 och kanske snart flyttar. Jag och Christian hade såklart det mesta dubbelt och vissa av de sakerna är väldigt fina och relativt nyinköpta så jag ville att Lisette skulle vara med och peka vad hon ville ha=) Visserligen hittade nog mamma och pappa också en sak de ville ha. Inte för att man kanske går ut och köper en ny mamma men samma strykbräda i trettio år?? Haha, den är sanrt antik. Jag vet inte hur det är med dig men personligen stryker jag ALL min tvätt(strumpor också!)... =) (Kan tilläggas att när jag var yngre var jag för lat för att stryka en skjorta så antingen sket jag i att använda den eller så smög jag ut den skrynklig utan att mamma såg!)

I alla fall, boden blev klar och nu ska bara allt slängas. Efter det passade jag på att städa bilen invändigt lite, har liksom legat på hyllan hela vintern. Måste nog verkligen bli bättre med det, kan faktiskt inte ha en dammig bil sen! Bilen blev fin och mamma bjöd på jättesmarrig ugnspannkaka! Så skönt man får det där ibland, Christian tycker inte om pannkaka så det blir inte direkt att man gör det själv särskilt ofta..

 

Kom hem en stund innan Christian och´pillade lite härhemma, sen var det sängen och välbehövlig sömn! Har visserligen inte sovit jättebra, har sovit oroligt och grabbarna har varit i vägen.

Idag blir det plugg, röjning i klädkammaren och senare jobb. Lucky me!


Hade behövt Allah med mig..

Allah hade gott kunnat hjälpa mig idag tycker jag, hade bra koll på faktan till islamprovet. Ända tills jag satt där och skulle skriva, då var hälften som bortblåst! Shit, kunde ju faktiskt det.. Helvete... jaja får försöka visa bättre resultat nästa gång! Mvg fick jag på historieprovet fick jag reda på idag, kunde inte blivit bättre! Matten börjar lossna ltie nu känns det som, ska få hjälp imorgon och gå igenom ett helt kapitel så jag äntligen kan få det provet ur vägen. Har skrivit lite psykologiuppgifter nu ikväll och ska sätta mig en stund nu och antingen plugga matte eller historia. Båda känns lika lockande faktiskt!

Imorgon ska jag lämna av hundarna hos mama och pappa innan skolan och sen ut där igen efter skolan för att röja bland mina saker lite och städa bilen. Christian tränar imorgon så det blir väl middag där kan jag tänka!

Nu ska jag läsa om Ryssland, Stalin, Lenin och Tsartiden hade jag tänkt.. Great!


Hade behövt Allah med mig..

Allah hade gott kunnat hjälpa mig idag tycker jag, hade bra koll på faktan till islamprovet. Ända tills jag satt där och skulle skriva, då var hälften som bortblåst! Shit, kunde ju faktiskt det.. Helvete... jaja får försöka visa bättre resultat nästa gång! Mvg fick jag på historieprovet fick jag reda på idag, kunde inte blivit bättre! Matten börjar lossna ltie nu känns det som, ska få hjälp imorgon och gå igenom ett helt kapitel så jag äntligen kan få det provet ur vägen. Har skrivit lite psykologiuppgifter nu ikväll och ska sätta mig en stund nu och antingen plugga matte eller historia. Båda känns lika lockande faktiskt!

Imorgon ska jag lämna av hundarna hos mama och pappa innan skolan och sen ut där igen efter skolan för att röja bland mina saker lite och städa bilen. Christian tränar imorgon så det blir väl middag där kan jag tänka!

Nu ska jag läsa om Ryssland, Stalin, Lenin och Tsartiden hade jag tänkt.. Great!


Islamplugg och kontaktövningar.

Onsdag redan, var tar dagarna vägen?? Lång dag i skolan igår, inte så värst många lektioner men med tanke på att jag var seriös och åkte in tidigare och pluggade så blev det ändå en ganska tuff dag! Väl hemma tar jag fram färs med vemod och vet inte riktigt vad som ska ätas till middag, om jag ens orkar ställa mig och göra något. Som en riddare i rustning kommer hjärtat hem och har köpt korv med bröd, han tyckte väl vi kunde äta något enkelt så vi slapp ta ut oss över middagen. pust! In med färsen i kylen och sköt på den middagen tills idag=)
Kvällen spenderades med tv, islamplugg(prov) och kontaktövningar med pojkarna under rundorna.

Idag slutar jag tidigt men måste som sagt skriva prov, förhoppningsvis tar de inte alltför lång tid, vill inte ha lika lång dag i skolan idag också.

Denna veckan är annars ganska lugn, jobb fredag och sen åker Christian iväg söndag och kommer hem tisdag igen. Jobb, jobb och jobb! Kom på nu att denna månaden jobbar jag banne mig varenda helg pga de extrapass jag tagit på mig, ojdå.

Syster ringde igår, vi har blivit bjudna på dop. Vår kusin har fått sin andra dotter och dopet är i maj uppe i Götet. Jättetrevligt! Skoj bara att åka upp dit i en svettig bil höggravid, fyra veckor innan nedkomst... Ska nog gå bra! Christian följer nog inte med skulle jag tro, han har en stor tävling helgen efter och ligger väl i hårdträning inför den just då.. Mycket som händer, herregud!

Flåsar som en idiot gör jag, snuvig och såklart så ligger en liten och trycker på mina lungor vissa dagar. Jag låter som en astmatiker som sprungit maraton ungefär, skitroligt låter det! Andfådd som en idiot av att dricka lite vatten, haha vem kunde tro det? Skoj att märka såna skillnader på den lilles position från dag till dag.


Insparkad kissblåsa

Kanske inte stämmer helt att kalla denna dagen sovmorgon egentligen, jag börjar inte skolan förrän lite senare idag men jag var likväl uppe samma tid imorse. Visserligen skönt att slippa stressa.

Var ute och gick igår och inspekterade nya vägar, hittade jättemysiga grusvägar nere vid havet.. Det var som långa promenadstråk som gick längs med  stranden, fint som tusan och solen sken hela tiden! Fick lite panik däremot mitt i rundan, blev akut kissnödig och visste inte ens riktigt var jag var! Haha, där får man för att man försöker hålla sig igång och vara nyttig. Någon sparkar in kissblåsan på dig!

Börjar inte förrän tjugo i ett och ska först inom banken en snabbis och sen till skolan och fortsätta plugga!

 


Mysig långpromenad..

Igår när jag vaknat till liv åkte jag hem till svärföräldrarna för kladdkaka och kaffe. Mmm! Christian var redan där eftersom han skulle köra hem sin motorcykel så jag tog med pojkarna, svårt att få plats med två hundar på en motorcykel=) De hade jätteskoj där, christians mamma gömde en leksak lite överallt i huset och Lex fick träna lite sök! När vi kom hem så gick jag bara in för att byta jacka och ta på Lex och Theo vikthalsband och klövjeväska och sen gav jag mig iväg. Var ute 1 ½ timme och utforskade lite nya områden här runt. Väldigt mysiga vägar att gå på nu när snön inte döljer allt! Kom hem, duschade och åt kycklingsallad med vitlöksbaguette till middag och sen sackade både jag och Christian ihop helt. Har nog haft en tuff helg känner jag!

Så här mysigt hade Christian och Lex igår:



Kärlek!

 

Idag blir det skola, ska försöka få åtminstone ett av mina prov gjorda efter sista lektionen. Matteprovet är det svåra, skjuter gärna på det känner jag och därför är det nog lika bra att ta tjuren vid hornen! Religionsprovet bör inte vara så svårt, hoppas inte det i alla fall.


Stereotyp borde utrotaas!

Ordet stereotyp menar jag givetvis. Tycker inte om att sätta andra i fack och definitivt inte att andra tror att de vet hur jag är direkt och därför kan sätta mig i ett av deras förproducerade fack. Nej usch, slopa stereotypen och facken!

Har precis stigit ur sängen, pojkarna har redan fått frukost och jag är själv. Ska snart ur och köra ett träningspass med dem hade jag tänkt innan jag kör till Christian och svärföräldrarna. Ska försöka ta lite foto nu när jag är ute i sköna vädret=)


Why are you trying to make your way in? This door is locked and sealed, would never open it for you so stay out!

Graviditet inget handikapp!

Måste få kräka av mig lite. Är så trött på alla dessa "du-ska-inte"-personer. Vem bestämmer vad som är bäst för mig? Inte någon som kanske haft en jobbig graviditet eller fått besked av läkare att inte göra si eller så. Vem känner hur mycket jag orkar? Inte de som kanske lätt blir trötta, har foglossningar utav helvetes slag eller de som kanske är illamående konstant.

Jag har en extremt lättsam graviditet(hittills iaf!) och jag mår jättebra! Jag är glad, pigg och tycker varje dag är jätterolig. Jag orkar hålla efter hemmet och göra mig fin inför skola och jobb. Jag går i mysbyxor hemma men klär mig gärna lite roligare om jag ska iväg någonstans. Jag sminkar mig gärna och fixar gladeligen håret. Jag klär mig inte i klassiska "mamma-kläder", alltså stora blusar och pösiga byxor eller något i den stilen. Jag pluggar på och har hittills fått bra betyg i skolan och har för avsikt att fortsätta så. Jag jobbar natt med ett stillastående/sittande jobb som kan vara krävande fysiskt och psykiskt. Jag går ut långa rundor med mina hundar varje dag och tränar yoga då och då, jag har till och med gjort en del knäböj och liknande övningar i hemmets trygga vrå. Jag tränar! Jag rör mig! Jag lever!

Sen finns det svårare graviditeter där man kanske inte har möjlighet eller ork att göra allt det jag gör, och jag lider verkligen med dem som har/haft det så men det ska inte vara en ribba som sätter min levnadsstandard. Bara för att en person inte kan göra en viss sak betyder inte det att en annan inte kan göra det!

Jag orkar inte med alla tips och råd som väller in, jag bestämmer själv min takt och vad jag klarar och inte klarar. Jag känner efter vad som känns bra för mig och kör på den känslan, tro mig när jag säger att jag har en liten kicka i magen som protesterar annars! Jag vilar när jag är trött och kör på när jag är pigg och det komemr jag fortsätta med så länge jag orkar!

Så alla som vill berätta eller ifrågasätta vad jag gör, DON'T!
Nu ska jag göra mig fin inför jobb efter en lång mysig promenad med mina pojkar. Och jag ska jobba natt.

Äntligen lite sol..

Så himla skönt och underbart att vakna upp med solen som skiner utanför mina fönster! Och hundarna ligger och solar i solen som lyser in på matten, jag älskar den förkänslan av vår!

Inatt var det lugnt, jobb okej och jag har fått sova ordentligt fram till nu ungefär!

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva nu så jag väljer att istället gå och snyta ut allt skit som sitter i min näsa. Känner mig nästan som Madickens syster, storleken är nog samma som en ärta i alla fall!


En liten olycka..

Det hände visst en olycka igår när jag åkt till jobb. Mitt hjärta hade glömt sina pringleschips framme på golvet i sovrummet när han åkte och tränade och när jag sen åkte till jobb kollade inte väl jag efter chips på golvet såklart?? Får ett meddelande när jag jobbar från c att han hade kommit hem till en helrensad chipsförpackning. Det var alltså mer än halva paketet kvar om jag har rätt för mig. Jaha, vad hände nu med stackars Lex mage är första tanken? Orkar man mer klydd med den hundens hälsa?

Det som är lustigt med Lex är att det jag tror ska göra uppror i hans lilla mage det brukar aldrig bli något men köper man kanske hem ett vanligt tuggben till honom så vaknar man nästa dag med löst bajs på mattan. Hur kommer det sig? =) Men tji fick jag hittills(peppar, peppar ta i trä!) för än har han inte visat något.


Vaknade ganska utvilad idag kan jag säga, tuff natt eftersom jag var jättetrött. Jobb inatt igen känns inte lika tufft!

Nu ska jag ut med vilddjuren!

Proviant i sängen.

Haha när Christian så äntligen kom hem så la vi oss i sängen och pratade lite och njöt av att få ha varandras sällskap igen. Han hade köpt chips under dagen som vi låg och käkade... Pringles, mmm! Jag tog tre på samma gång, och Christian brast ut i: "Men! Inte tre på samma gång väl??"

Jag svarade att jag måste ju ha lite proviant tills jag tar nästa gång!
Visst är kanske inte proviant det vanligaste ordet man använder men det låter väl roligt? Christian tyckte inte det, han får verkligen panik när jag använder lite udda ord. Jag själv tycker att jag är skitrolig! Vad tycks?

Nu ska jag göra mig iordning inför jobb, Christian är på träning och jag har vilat och pluggat. Fick väldigt mycket gjort i skolan idag känns det som, satt och pluggade mycket matte kan jag säga! Känns nog ganska bra inför provet imorgon=)

Bye!

Tack Jossan!

Hehe, ja givetvis menar hon utgångsläget.. Blandade nog ihop allt i skrivandets stund=) Ja jag kör ungefär som när jag lärde Lex rallylydnaden fast med mindre kroppspråk. Kör i princip att han ska följa min axel och berömmer bakåt och fångar upp/börjar om om han går för långt fram! Tror det är iver som gör att han vill fram, efter en stunds träning släpper det.. Han har saknat träningen nu under vintern så när han är uppvärmd kommer han oftast ihåg vad som ska göras=) Men thanks for the tip!

Idag har jag två lektioner med en himla lång håltimme emellan känns det som. Börjar nio och slutar tjugo i två. Efter skolan blir det hem och vila tills Christian väcker mig(han kommer hem idag!!) och sen förhoppningsvis så hinner vi umgås lite innan jobb/träning=) Jobbar inatt och sen två prov imorgon. Jesus!

Hade extremt svårt att somna igår igen, tycker nog inte om att Christian är så långt borta faktiskt. Hur ska det bli sen till sommaren när han ska iväg och tävla en hel helg typ tre veckor innan nedkomst?? Shit..

En av anledningarna till att jag hade svårt att somna var faktiskt också att en annan liten person vaknade lagom när jag la mig i sängen. Vägrade ligga stilla så nästan hela jag hoppade rundor i sängen! Nej, kanske inte riktigt men kändes så när man är trött och vill sova och någon sparkar på blåsan och hela magens innegåll. Hmm, prova använda samma tider som mig kanske? =)

Nej banne mig, nu måste jag ge grabbarna mat här och sen fixa till mig så gott det går. Känns som mina ögon är limmade.

Plugg, plugg och åter plugg.

Igår var det plugg för hela slanten! Efter skolan så gick jag en sväng med pojkarna och slängde mig i soffan en stund. En tjej från skolan ringde och bad om att få komma, hade kört fast i en religionsuppgift och jag har redan läst den kursen så hon behövde ett bollplank. Visst, varför inte? Det blev väldigt mycket religionssnack och efter att hon åkt så satte jag mig med företagsekonomin. Pluggade in mina f*cking 122 sidor och gjorde provet idag. Kändes jättebra(får se hur rätt jag har när jag ser mina resultat)!

Idag ska det okuggas matte, förhoppningsvis är jag redo att göra provet imorgon, annars gör jag det fredag. Vill nog helst ändå ha det avklarat imorgon=(

Jättefint väder hela dagen och min längtan efter våren blir bara starkare och starkare. När kommer du våren??

Ensam hemma.

Älsklingen åkte kl 6 imorse och kommer inte hem förrän torsdag och jag jobbar torsdag,fredag och lördag så vi lär väl inte ses förrän fredag em=( Kommer sitta härhemma och uggla bort i min ensamhet.. Eller snarare mysa med pojkarna och plugga, jippie.

Igår när jag kom hem så gick jag en sväng med pojkarna, blåste lite men när man höll sig från gångstigarna vid vägarna så var det faktiskt väldigt skönt=) Älsklingen skippade träningen så det blev ingen yoga för mig heller. Vill som sagt inte att han ska se mig leka graciös=) Blev plugg för min del och Christian lagade falukorv och makaroner till middag, mmm. Efter plugg och middag låg Lex och Christian och mös i soffan resten av kvällen och Theo sprang efter mig hela tiden. Passade på att köra lite träning under tiden jag gick ut med soporna och han följde med. Grundpostitionen sitter ganska bra som sagt och ögonkontakten finns där, han är lite ivrig och går gärna lite före men med babysteps kommer det säkert bli bra i slutändan!

Idag är det lång dag i skolan, går till fyra och ska väl hem och plugga till provet imorgon direkt efter jag slutat. Hoppas det är fint väder så man kan ut och spatsera med grabbarna lite,  får sysselsätta mig med något nu när hjärtat är borta! Längtar efter vår så bjuder på ytterligare lite Thailand bilder, de som jag vågar visa i alla fall=)


Första kvällen innan vi ska ut och Christian testar nya kameran när jag inte ser=)



Precis utanför köpcentrat innan middag och Christian har hellre kameran i handen än min hand, hehe.



Jag med min yoghurt varje morgon innan frukost ute, synd bara man sällan fick behålla den=(



På strandpromenaden, längtar till sommaren!



Jag tror att vi är klara men ack så fel jag hade, satt nog en halvtimme till!

 


Sista dagen i en tuktuk bort från vårt hotell=(


Oj herre min gud vad jag saknar sommar, värme, lätta kläder och solbrillor. Blir kanske inte så mycket badande i sommar men solande på uteplatsen tackar man ju inte nej till, solen står bra till här och jag hoppas bara jag kommer i min bikini=)


Back to reality!

Lovet är slut och skolan börjar idag. Punkt. Två prov som behöver fixas i veckan plus en massa annat smått, jobb i helgen och älsklingen borta tisdag till torsdag. Hmm, mkt att göra kanske=)

Kalaset igår var jättetrevligt, jag åt som en galning av kakorna och tårtan. Smarrigt värre! Orkade inte ens trycka i mig middag sen.. Hehe fy fy! Lisette fick två ansiktsmasker och ett par nya ridhandskar av oss, hoppas de används ordentligt! Regnade ordentligt när vi väl kom hem så det blev att dra igång en film, sjukt bra! Riktigt cool film om en snubbe som verkligen kunde slåss. Blood and bone hette den.

Nu ska jag snart ut med hundarna och sen till skolan. Efter skolan blir det långrunda med mina ankelvikter, yoga och sen plugg. Älsklingen tränar ikväll så jag har hela lägenheten för mig själv till halv tio ungefär. Får passa på att träna när han är borta, vill inte att han ser när jag har röven i vädret och försöker se graciös ut. Har lite svårt överlag att se graciös ut nu=)

Visserligen känns det bra idag men igår låg räkan helkonstigt så jag andades ungefär i takt med en 120-kilos astmatiker efter en timmes promenad i viloläge. Haha Christian påpekade mitt flåsande under nästan hela filmen, jag lät helt galet!

RSS 2.0