En underbar överraskning som gör ens dag.

Har i all yra härhemma helt glömt att berätta om en rolig sak som damp ner i vår brevlåda samma dag som korten kom. På Lovas 4 månaders dga var ju Emelie med barn här och mös, på eftermiddagen gick lovas coola napphållare med döskallar sönder och jag blev jättebesviken.. Den vsr så cool och den hade hängt med från början! Någon dag senare(samma dag som korten från fotografen kom) så kom där ett brev adresserat till Lova. Va? Tänkte vi direkt. Öppnar kuvertet och vad möter oss? En gullig lapp tillägnad lova på hennes dag och önskningarna var från nellie och ellion. Presenten? En likadan napphållare fast rosa med döskallar istället för svart med döskallar:) helt perfekt! Tack snälla Emelie med familj, lova använder den flitigt! Just nu hsr hon kommit på att den är väldgt fin att titta på så hon drar gärna i den för att se bättre, henne gör det inget om nappen trillar ut:) vill med detta inlägg även lägga en tanke till Emelie och ett krya på dig snabbt! Har vita händer oh fötter efter att ha hållit tummar och tår sålänge för att allt ska gå bra:)

Snörvel och host.

Har åkt på en förkylning nu lagom till en fullspäckad vecka med jobb och annat roligt inbokat. Great! Proppar just nu i mig c-vitamin, echinagard, alvedon, Nezeril och går konstant runt med tigerbalsam på bröstet. Känner mig lagom fräsch kan jag tillägga, typ à la Rudolf. Passar kanske in nu lagom till jul tänker ni men nej, ska jag se ut som Rudolf så vill jag klä ut mig. Inte se ut så alltid! Hsr trots förkylningen lyckats göra puréer av olika slag till Lova som är infrysta; broccoli, potatis, majs och morot för att vara mer exakt. Känner mig duktig! Hennes ätande går väldigt bra får jag säga, hon gillar allt som kommer på skeden och har dessutom börjat få in tekniken att äta från sked och sen svälja.. Duktig flicka! Enda nackdelen är att så fort jag och Christian äter eller dricker ngt så vill hon också ha:) hade förresten, på tal om något helt annat, besök av mamma och valpen Maya i söndags. Väldogt trevligt trots en helförvirrad valp.. Hon skällde på projektorskärmen, gick in i en glasruta och vägrade kissa ute i ny miljö.. Endast vårt fina golv gällde för damens toalettbesök:) nåja, går att tvätta bort! Nu ska jag mysa med mina pojkar och flickan( hon sitter just nu och brummar i takt med bilarna på youtube!)

Anna aka Lady Multitasking

Jo, kan väl börja med att säga att det varit lite hektiskt idag. Började dagen med en lång promenad med Sanna, Lova och hundarna. Kom hem, städade hela huset, bäddade rent, vek tvätt, fixade disken(sysselsatte samt matade Lova under tiden).. När allt var färdgt vid ett så bestämdes det att Lovas farmor, farfar och farbror skulle komma på besök vid tre. Wtf, hqr ju inget att bjuda på slog det mig?! Slängde ihop några chokladmuffins snabbt och lätt och satte på mig ett ansikte inför besökarna( ja, jag tillhör dem som ser ut som en påse bajs utan smink!). Var jättetrevligt med fika och besök och efteråt åkte Christian hem till en kompis så jag och lova har haft en riktigt myskväll med en massa bus, gos och prat:) hon har precis somnat och jag ska kolla dumburken en stund. Imorgon får vi besök igen av mamma och ska kanske in en sväng till Ikea.. Hörde en fågel som viskade om bebisfotografering med julgran, månne får man fram första egna julkortet(tror ni lex och theo får vara med? :)).

Vi var ju och tog foto för ett tag sedan o...

img_0274 (MMS)

Vi var ju och tog foto för ett tag sedan och fick resultatet i brevlådan idag, en massa bilder IRL samt en cd med alla bilder:) här är en sneakpeak på mig och en himlans glad fis!


Guten morgen!

Eller ja, kanske inte morgon direkt men jag är nyligen färdig med mina morgonsysslor=) Var ute med hundarna innan och blev vansinnig. Varför kan inte folket här slänga soporna i nedkastet?? Är det lönt att gå hela vägen ut för att bara lägga det på marken bredvid? Tur man har hundar som vet att de inte får äta det som ligger där, annars hade de fått i sig både pizza, lök och diverse annat farligt.. Skitmänniskor är vad ni är! Ska kasta in soporna i erat fönster och tvinga er att äta det själv! Om ni kan låta mina hundar äta det så kan ni också äta.. Sånt gör en riktigt förbannad. Anyways, nu ska lillan äta och sen kommer Christian hem. Halv dag för honom idag så vi ska väl åka och kolla in Lutz skulle jag tro, spännande med en så stor ny möbelaffär här i stan=) Och det bästa av allt är att de har bebisavdelning också har jag för mig=)

Hej hopp!

Har haft en riktigt mysig dag idag, jag och tre barn(varav två fyrbenta) har legat inne och myst hela dagen med undantag för kissrundor och en längre runda innehållande vardagsträning och lek! Gick ner till biblioteket för att lämna en bok jag lånat, tror ni de hade öppet? Nej, såklart har de stängt torsdagar så ja får vackert traska ner där imorgon igen.. Nu ska jag kolla vidare på UFC. Haha de är så trötta att de knappt orkar lyfta armarna och de är "bara" i rond två?! Hur ska detta sluta.. Ayay nu är det slowmotion visningar, gotta go!

Bra början på dagen.

Hmm, tror mina tre bebisar känner av det dåliga vädret idag och föredrar att ligga kvar i sängen och sova istället för t och gå. Fick väcka Lova för frukost kl nio och hundarna får jag väcka nu, de ligger fortfarande och sover:) hatar vinden, kan det inte vara sånt väder som igår?!

Medan mamma lagar mat så är det väldigt ro...

img_0273 (MMS)

Medan mamma lagar mat så är det väldigt roligt att sitta i matstolen och äta nycklar!


försenade bilder(tack Emelie!)


Hehe kanske inte den finaste bilden på min bak men den får duga, så sällan det är bilder på mig här=)


Denna har Emelie verkligen lyckats med(fick bilderna av henne, såklart missade jag att fota!), så fint med bäcken och höstfärgerna... Och bäst av allt: Lex! Är han inte snygg??


Hela familjen, fyrbenta som tvåbenta, samlade på en bild. Hur ofta sker det??
Som ni ser på bilderna så hade vi som sagt en helskön dag!

-nu till min tisdag!
Idag började dagen med att vi(lova och jag) mötte upp Sanna+Neo och Emelie+Ellion+Nellie och gick till himlagläntan.. Efter sångstund och fika begav vi oss hemåt för att hämta hundarna.. Alla människor och de tre fyrbenta(Kisha var såklart med!) gick till hundrastgården där de fick busa av sig.. Efteråt värmde Emelie med barn och jag samt Lova oss härhemma med kaffe och skitsnack.. Jättetrevligt! Tack för idag!!

Nellie var så gullig och ritade teckningar till mig och Christian och halvt terroriserade Lex när hon insåg att han kunde tass och rulla runt.. Hahaha Lex hade verkligen en härlig dag med Nellie, hans nya bästis=) Han är så snäll; trots att han är jättetrött så bara står han kvar och gör allt(nästan) som Nellie ber han om.. Min gosebjörn=)

Nu ska jag ut med pojkarna efter deras gourmetmiddag(torrfoder, ris, vatten och olja= MUMS!).

Trevligt sällskap gör allt.

Vaknade pigg och glad av mig själv vid sex-tiden. Se vad duktigt!(lova fick jag väcka för en timme sen) idag blir det himlagläntan som sagt, ska möta upp Emelie+barn om två timmar och sen vandrar vi neråt.. Sanna ska också dit, vet inte om hon går med oss ner eller om vi helt enkelt möts där men det ska bli riktigt roligt! Bra sällskap i höstrusket är A och O och kan verkligen göra ens dag!

Promenad med ett koppel.

Haha har helt glömt att skriva om en rolig sak som hände yra mig. Var väl bara en tidsfråga innan jag blev av med en hund också, lyckas ju förlägga allt annat tycker jag så varför inte Lex? Häromdagen var jsg ute på en runda med pojkarna medan älsklingen var hemma med Lova. Lex har en förkärlek till att gå bakom en och jag pratar i telefon(smartass) medan Theo springer till vänster och stirrar.. Get he picture? Helt plöstligt hör jag ett rassel som fortsätter rassla bakom mig och det känns väldigt konstigt i kopplet. Tittar bak och vad möter min blick? En stillastående snopen Lex två meter bak och jag är ute och går med ett halsband och koppel! Haha lex är så söt på det viset.. Tur man har en lydig hund som väntar på "varsågod"-kommandot innan han springer iväg. Stackaren vågade inte röra en fena utan halsband på sig. Duktig pojke. Fy på matte.

Barn/hund mys/bus hela dagen lång!

Oj vilken trevlig dag! Helt perfa(säger ungdomarna så än??)! Lova sov ända till nio och efter frukost till både henne och pojkarna så drog jag igång både tvätt och diskmaskinen. Sms:ade(?) Sanna och hörde om Kisha var färdig för lek(har haft inflammation i en muskel eller ngt liknande) och om hon ville med till ica och javisst det ville hon:) så två vuxna, två barn och tre hundar gick en promenad på dryga timmen, handlade och pantade burkar på Ica och begav oss sen hem till mig. Mat till barnen, vila för hundarna och värmande kaffe till vuxna+en himla massa skitsnack! Fyra timmar senare gick hon hem och jsg fortsatte med tvätt och planerade middagen. Chridtian tog en sväng till någon affär och efter pojkarnas mat så gick jag och Sanna till hundrastgården. Då fick de busa av sig ordentligt! De älskar verkligen varandra de tre knäppisarna:) nu har vi käkat och nu checkar jag tv. Det är najs. Imorgon blir det himlagläntan med Emelie och barnen, skojigt värre!

Söndag

Igår var en helskön dag. Vi mötte upp familjen Brocka i bokskogen och gick en runda i skogen. Stannade på lekplatsen så nellie fick leka och Christian gick en bit bort och lekte med pojkarna. Fördelen med en plastdummie är att om du använder den i skogen sköljer du bara av den när du kommer hem:) avslutade dagen med en fika utomhus. Så mysigt! På kvällen åt vi hemlagad pizza oh chokladpudding till efterrätt.. Kan det bli bättre? Idag vankas städning och tvätt! Lucky me..

RSS 2.0