Torsdag och helgen är över=(

Ja, det är sant. alla andra börjar sin helg och min slutar. Jobbar hela helgen. plus plugg som jag skjutit på.. måste ta igen resten denna helgen innan skolan börjar.. dagen har inte gett så mycket än,.. långrunda med pojkarna, diskat och tömt soporna=) jättte skoj. tänkte cykla ner till ica och köpa nicotintuggummi eftersom jag ska sluta röka nu. har lyckats hålla mig ett tag nu men på jobb blir det jobbigt=(

håller mig sysselsatt genom att aktivera pojkarna, då har man inte tid att röka=) tar med theo på en cykeltur nu=)

kram

Underbar tisdag..

Jaha, då var det tisdag och jag har som tur är fått extra tider på jobb så jag jobabr resten av veckan=) Utöver jobb blir det plugg och fokusering på pojkarna,, dessvärre har jag samma problem som Jossan, mina hundar totalvägrar regn: att gå ut i regn innebär att sätta på koppel och dra ut dem så träning är med andra ord helt uteslutet. Med andra ord har söndagen och måndagen varit lugna, med undantaget att de busat inomhus istället=) Jaja istället för träning så är det bara att bylta på sig kläder och på med regntäcke och gå långrunda istället. Vilket jag ska göra nu innan frukosten och jobb=)

Kram

Äntligen fredag?!

Alla tänker säkert äntligen fredag idag, en annan ska jobba hela helgen=(
Uppvisningen igår gick över förväntan! Lex skötte sig utmärkt förutom vid de tillfällena han försökte fjäska in sig hos de andra..
Kontakten var fin, rörelserna bra och han la sig till och med ner trots en blöt grusplan! Halleluja! Och vet ni vad mer? Det var till och med (trumvirvel) raka liggningar!! WOW! =)
Det vi ska jobba på nu är bakkontrollen, ställande under gång och kryp=) fick lite inspiration av jossan, skult kul att se ziah kkrypa.. Men josefine: ställande under ghång har jag faktiskt tränat lite innan=)
Theo var också duktig, hna fick mycket passivitetstränign och fick till och med visa upp lite av sina konster! Så duktiga pojkarna är..
Och Ziah och totte är helt underbara, älskar de två filurerna! (och matte ockås såklart som har lärt upp dem så bra!)

Så dagen igår var krävande för pojkarna, de fick dessutom långrunda på typ en timme eller nåt igårkväll så de var helt slut=)

Idag blir det lugnt här hemma, lite rundor, träning och vilande för mig. Somnade vid halv sex imorse efter att ha gett hundarna mat och gått med dem,, och sen ringer en viss person och väcker mig elva!" Vad fan?" Elva? haha ja, så nu är jag skittrött igen och måste hälsa på john blund en timme eller två innan något annat..

Tjatig eller??

Haha måste tillägga lite.. Var precis ute med pojkarna i hundrastgården och kastade med en leksak..
Normalt sett så sladdar Lex alltid lite förbi leksaken och får springa tillbaka typ en meter och hämta den, under tiden springer Theo efter Lex och fattar itne riktigt vad som händer mer än att de springer=)

Idag hade det regnat och tänk själv, gräs och regn blir ganska halt! När Lex sprang efter leksaken så sladdade han ungefär två tre meter förbi leksaken och under tiden var Theo smart och tog det lugnt och hämtade leksaken... Haha när Lex väl h'mtat sig från sladden så märkte han att leksaken var borta och såg Theo som var på väg i full karriär mot mig med den i munnen.

Har nog aldrig sett Lex så snopen och chockad innan, han är van att alltid få fatt i leksaken först!
Han får nog bara inse att Theo börjar blir stor och den lilla råttan är sjukt smart. alltså inte att underskatta!

Haha, det gjorde min dag.. Skrattade så mycket så min mage gör ont nu...(fast inte inför Lex såklart!)

It´s a new day...!

Godmorgon!
Vill nästan säga att tuppen gal, det är många år sen jag hörde det sist tyvärr=( Igår var en tråkig dag, mest plugg.. Vi hann med en snabb runda till nya ikea, så stort! Vi hann till och med höra Ola spela, wowo! Hahaha=)
Träning med pojkarna blev det ingen, tyckte Lex skulle få vila inför uppvisningen idag och Theo var jag inte alls så glad på.. De har fått vara själv de två senaste dagarna ute i lägenheten och då har han fått för sig att så fort vi inte är inne är soffans hans egendom.. Igår när vi gick ut och rökte(hände två ggr!) så hoppade hna glatt upp i soffan och la sig tillrätta bland kuddarna, vad fan?!? Vi såg honom genom fönstret, stod precis utanför!
Skithund=)

Idag blir det skola, uppvisning och sen jobb. Denna helgen är det jobb,jobb och åter jobb som gäller men det gör inget.. Har lov nästa vecka=)

Nu ska jag äta frukost!
Kram

(suck) Vad är väl träning i parken...?

Ja det blev ingen linjemarkering eller nytt trick ikväll.. Duty calls! En hög med uppgifter i skolan behövdes tyvärr klaras upp så det fick bli lite i pauserna träning ikväll=) Har kört lite gamla tricks såsom rulla runt, slalom, sitt, ligg, tass, vinka och kontaktövningar. De fick dessutom mat i bollarna ikväll okcås=)

Långrunda..

Var helt slut igår och somnade en timme i soffan.. När jag väl vaknade hade jag två hungriga  pojkar att mätta och aktivera.. Gick en lite längre runda med träning inbyggd. Lät de båda vara lösa halva rundan var och passade på att kolla upp vägen till bussen, tur att jag inte gick vilse=)

Träningen med Lex innehöll mestadels rallylydnad och lite slalom, ska börja att verkligen jobba med hans bakkontroll för den är helt och hållet obefintlig dessvärre.. Väntar med det tills efter torsdag, ska ju visa upp hans kunskaper på syrrans lektion och vill inte nollställa allt och förvirra honom inför det..

Theo var jätteduktig, han börjar som sagt fatta nu,, Bakkontrollen är skitbra så fort han itne får för sig att göra galna upphäst skutt a la Totte på vägen=) Börjar lugna sig, nu gör han det kanske var tredje gång istället för varje.. gående går det framåt, han tittar fint på godisen vid lå¨ret och håller "ögonkontakten" fint=)

Nu är det dags för frukost för alla här hemma, de får den i aktiveringsbollarna idag.. sen blir det nog en runda kring parken med kontaktövningar och lite uppletande.. Tänkte träna apportering och linjemarkering ikväll med lex, theo får äran att lära sig rulla runt eller skäms,, har inte bestämt mig vilket än=)

Kram


Godkväll!

Lite segt har det varit i helgen, varit en hemmanörd a la tråkigt=) Fredagen var lugn, handlade och pluggade lite med syrran.. Inte så värst händelserikt! Igår städades det och Jossan och M kom på kvällen med Ziah, Lex blev överlycklig! JAg tror han är kär=)

Anyway, idag och igår har det blivit en del träning med hundarna... Det går framåt med Lex, vi börjar båda komma in i tänkandet igen och den nya träningsleksaken hjälper mig att ¨få honom motiverad utan att hoppa på mig...Han blir en hoppetoss av godis därför investerade jag i en ren träningsleksak!

Theo är underbar, helt klart långt över min förväntan. Som ett mirakel har han lyckats lära sig bak kontroll självmant och backar fint in i grundpositionen i fot. Fot i gång är inte perfekt men går framåt, snabbare än vad jag trodde... Lyckades få en tio steg rätt idag!

De fick även gå godisspår på 5-10 meter var. Theo klarade det bra men vinden låg på fel och jag mitt yrhuvud hade inte tänkt så långt.. Men han tog det bra, gick förbi godisen och bakspårad lite ibland men det gör inget...
Nackdelen med lex är att han tror det är uppletande han ska göra när man inte har sele och spårlina på honom=)
Men han är lika glad för det! Ska börja komma igång med wp:n och apporteringsträning snart också för Lex del... Förhoppningsvis vid denna tiden nästa år har han dessutom gjort sitt anlagsprov!! Duktiga pojkar!!

Kramar!


Brrr...

Svinkallt ute idag, mina fingrar är isbitar! Hoppas bussarna hem matchar så jag inte behöver s¨tå och vänta, skönt däremot att C fixar middag idag=) Kommer hem till färdig mat... Mmmm...!!

Ska hinna med att plugga ifatt allt jag missat idag och måste verkligen träna med pojkarna ordentligt ikväll, de behöver en riktig genomkörning båda två!

Hörs senare!

Guten morgen!

Skrev fint inlägg igår men internet klyddar fortfarande här hemma, vi har inte ens fått vår hemtelefon inkopplad=(
Gick bra på jobb igår, får äntligen ta av trainee brickan och kan fortsätta som vanligt=) yeah! Klapp på axeln till mig..
Vaknade sex imorse av att C väckte mig, och kom sen på att jag inte börjar förrän 12.40...?!
Jaja, jag valde att fokusera lite på pojkarna istället, ska snart "visa upp" vad Lex kan på en av syrrans lektioner.. Hon kör någon "kamphundar är hundar, inte mördarmaskiner" och vill att jag och Jossan ska komma och visa upp Ziah och Lex så folk ser att de kan jobba lika bra som en Golden.. Kul!! Körde lite rallylydnad med honom imorse, gick helt okej men absolut inte i den ligan som vi brukar vara i.. Får nog ligga i lite där nu=) Med Theo gick det faktiskt bra, tror han börjar fatta vinken lite med fot nu...

Iaf hittade jag ett gammalt presentkort på H&M igår när jag var klar på jobb så jag gick inom och köpte en fodral-klänning och en typ skjort-klänning... fina och jättebra att ha som lager på lager nu i vinter eftersom jag är så frusen=) Ingen klänning person egentligen men som sagt, frusen av mig!


Oj vad suddig den bilden blev! Jaja det får vara så, ska hoppa in i duschen nu=).. och åka buss till skolan! Var ett par år sen man gjorde det sist....

Kram

Yes!

Jag kan nog snart börja kalla mig ett tekniskt geni tror jag=)

Men det jag skulle visa egentligen var min nya klocka:


Fin va?!

Yes!

Jag kan nog snart börja kalla mig ett tekniskt geni tror jag=)

Men det jag skulle visa egentligen var min nya klocka:


Fin va?!

prövar detta..

0-74a9bddb45fcf4ac90aa775df17df22b.png

Kolla varifrån!

prövar detta.. Fungerar det kanske till och med?!


Stressig onsdag

Goddagens!
Har varit i skolan sen nio imorse och blev snabbt stressad.. Halv tio fick jag ett samtal från jobb om jag kunde komma in tidigare, och visst då slipper jag ju komma in ikväll istället=) Måste också försöka fixa nytt pass inför Thailandresan och åka in och röntga mig.. Så slarvig så jag glömmer sånt väldigt lätt=( Tror min försäkringskontakt väntar samtal från mig...

Så nu ska jag vänta på att Information & layout slutar och sen få reda på mitt matteprov.. Efter det ska jag hem och rasta pojkarna och kasta mig in i bilen till jobb... Kvällen kommer spenderas med röda raggsockor och rättskunskapsboken=)

Ps. fick en jättefin klocka i present av C igår, han kom hem efter jobb och hade varit och handlat en klocka till sig och en till mig.. Söt! ds.

Kramar!

jag i kort hår..

Hittade lite "gamla"bilder om man kan kalla dem det, en från jul och en från nyår -08=)

Från julafton, på väg ut..(det som ser lustigt ut på mina framtänder är min piercing)


Nyårsafton, sägs att jag är väldigt lik syrran?!

Tur man har händig pojkvän..

.. och att han har bra smak i hemmet med tanke på att min smak när det gäller heminredning, eller rättare sagt ögat för det, har råkat flyga ut genom fönstret.. Vet inte var den försvann, vägrar komma tillbaka..
I alla fall så satte C upp lampor som lyser upp våra fina tavlor igår, jättefint!


(Bilden visar tyvärr inte hur fint ljuset lägger sig)


Älskar dessutom vår fondvägg som är lite utöver det vanliga:


Nu ska jag fortsätta pilla här hemma lite nu när man äntligen fått upp lite lampor=)
Märks det att jag är uttråkad idag?

Anna

Godmorgon!

Skit! Skrev ett helt jättefint inlägg men det försvann! jaja får skriva senare istället, ska ut med pojkarna nu=)


Älsklingarna i nya lägenheten=)

Fresh start..

Nu börjar vi om här=)
Vaknade för ett tag sen och möttes direkt av en busig liten herre som ville kasta pinne på vår nya uteplats. Theo är jättepigg idag så jag hade inget annat val än att ställa upp.
På schemat idag så står det att lampor ska bli uppsatta och så får vi besök av C's föräldrar=)




Kram Anna

RSS 2.0