Godkväll!

Pust och stön! Hqr varit hos mina föräldrar hela dagen lång med lova och hundarna. Jättemysigt att bara få komma hemifrån lite och bli bortskämd av min kära familj:) roligt när man är därhemma eftersom pojkarna har fullt upp. Fyra fina flickor att leka med:) ja, med andra ord så har vi inom familjen hela 6 hundar:) så idag fick pojkarna verkligen busat av sig och ligger nu helt utslagna här bredvid mig:) christian hqr varit iväg hela dagen också och lekt med sin radiostyrda motorcykel. Nu ska vi mysa lite innan Lova ska äta, ska faktiskt ta och berätta hur mycket jag saknat honom. Så varför sitter jsg då och skriver här??? Hejdå!

Mmm gröt med en skvätt ersättning!

Lova har en ny favorit kan vi konstatera. Gröt. Med ersättning. Provade ge henne lite havregrynsgröt med ersättning tidigare ikväll, första smakportionen! Detta slank ner utan problem:) sötnosen bara gapade efter skeden hela tiden och ville ha mer, mer och mer! Hon fick nöja sig med en tesked eller två:)

Var tar dagen vägen??

Usch vilken tråkig dag, är seg och känns som en miniatyrvarulv springer maraton i min mage. Ja, jsg åt nog något konstigt på jobb inatt, eller så kanske det var mjölken i kaffet? Jävla mage, förbanna laktoskänslighet! Bättre stt vara kass i magen för då kommer drt iaf ut, nu går jsg bara runt med fucking magknip. Nej en kopp te med en bra bok får det nog bli. Det säger vi.

Lite halvskum natt!

Hmm lustig natt det blev.. Gick bra stt jobba men en tjej trillade i trappen och sloghuvudet, tror bestämt det var ambulans inblandat? Blev lite smått förföljd, hade svårt att hitta rätt efter rasterna och det nya rastschemat ska vi inte prata om ens! Jag visste inte ens om att det hade ändrats utan fick reda på drt under min första rast när jag stod som ett frågetecken! Väl hemma möts jag av en sambo, en bebis och två hundar som intagit heeeeela sängen med TV:n på.. Hmm, var tusan ska jag lyckas klämma in mig? Fick ut med hundarna snabbt och sen nästintill inta fosterställning i fotänden för att få plats:) väcktes innan av en glad sambo nyss hemkommen från BVC. Lova väger nu 6940 gram och är 63cm.. Men hallå där! Var tog min lilla bebis vägen???! Nu myser vi framför topmodel(äääälskar Tyra Banks) och Christian är iväg och kör med sin leksaksmotorcykel:) han ska by the way handla med sig lite smakportioner hem till vår inte så lilla bebis..

At work.

På jobb just nu och dessa omorganisationer gör mig galen, haha jag är yr i vanliga fall. Hur tusan ska jag hitta var jag ska gå hela natten?!

Godmorgon! Dålig mobilbild men den får dug...

img_0268 (MMS)

Godmorgon! Dålig mobilbild men den får duga. Här sitter jag med en glad men dunderförkyld bebis som vaknade för en timme sen. Herregud! Vilken bebis sover hela natten fram till halv elva??! Ingen bebis jag hört om iaf, måste vara förkylningen!


Sitter och myser i min läshörna med en bio...

img_0267 (MMS)

Sitter och myser i min läshörna med en biografi om Hillary Clinton efter middagen(ost- och skinkpaj), ljus tända och Lex ligger och myser på mattan.. Ibland, dock enbart ibland, kan höstrusk vara mysigt. Som de tillfällen då bebisen sover, man sitter och läser i lugn och ro och sambon går ut med hundarna så man själv slipper.. Som skrivet ovan, ibland:)


Lex hälsar att han hatar detta vädret, han...

img_0069 (MMS)

Lex hälsar att han hatar detta vädret, han väljer hellre mys i sängen! Allvarligt talat så blir jag galen, kylan får han att börja klia sg frenetiskt. Vad är detta?? Likadant varje vinterhalvår, så fort det börjar krypa ner under tio grader så börjar Herren klia sig, ÖVERALLT och nästan hela tiden.. Får snart be vet om fler tabletter kanske..:( moder natur snälla gör vintern mild så min lilla gris inte kliar sönder sig själv!


Wow!

Haha såg nyss att man kan tidsinställa inlägg! Ganska nytt för jag har inte sett den ikonen innan:) å andra sidan är jsg inte den skarpaste kniven i lådan när det gäller teknik oh datorer.. Min enda svaghet, lovar! Bortsett från det så är jag utan tvekan helt perfekt, felfri och kan allt. Hmm, eller? Allvar åsido så bjuder inte dagen på ngt särskilt.. Lova vilar och snart ska vi ut med viöddjuren i detta hemska väder. Ska fan flytta till Thailand för gott, vad gör det för skillnad om man riskerar en tsunami jämte att frysa ihjäl här?

Ensam men fullt upp ändå!

Idag har christian varit i Stockholm hela dagen så jag har varit helt själv med lova och pojkarna fram till halv tio ungefär.. Dagen till ära så har vi haft sysselsättning nonstop! Började dagen med himlagläntan med Sanna, efteråt skulle vi båda ut med hundarna och solen sken.. Vad bättre än att gå en runda tillsammans och stanna till i hundrastgården så vildarna fick busa av sig? Hann hem och ta en kopp kaffe innan Listte kom på besök och mös en stund med Lova.. Packade in två vuxna och en styck bebis i bilen och for till affären för att handla.. Hem igen, fick i mig mat, snackade lite skit med Lisette, gav hundarna mat och mötte upp Sanna igen för kvällsrunda med hundarna i samband med att vi följde Lisette till bilen. Innanför dörren en halvtimme innan mannen kom hem. Pust och stön nu äntligen ligger jag i sängen och ska ta det lugnt och mysa med mina pojkar innan John blund kastar grus i mina ögon. God fucking natt.

Haha sneda Lova provar matstolen!

img_0266 (MMS)

Haha sneda Lova provar matstolen!


Spontant besök

Nu kommer Christians bror med flickvän och hälsar på mitt i vårt söndagsmys. Skoj!

Helt ny värld!

Goddagens! Vi hade en jättetrevlig dag igår, mötte upp två vänner med deras underbara nykomling Devin på Ikea och gick där en sväng.. Jag har ju äntligen börjat tycka det är kul att läsa igen så Christian var gullig och köpte en jättefin läslampa till mig( har inget bra ljus någonstans i lägenheten förutom vid köksbordet, hur kul är det?!), tack tack! Så igår invigdes den med läsning av Alek Weks biografi... Lova fick såklart också en ny sak, tösen börjar bli stor så vi köpte en matstol meed dyna och bord till:) den invigdes imorse:) idag fick jag sovmorgon och nu är Christian iväg och kollar kläder till Lova(strl 68!) och ska köpa med sg bullar hem.. Smarrigt! Ha en trevlig söndag för det ska jag ha!

Taklampan kan ibland vara väldigt intressa...

img_3338 (MMS)

Taklampan kan ibland vara väldigt intressant:)


Lyx!

Har precis mata färdigt Lova, tror den ungen kan läsa tankar. Jag ska jobbs inatt och behöver alltså all sömn jag kan få idag och hon sover från typ 23 till halv nio imorse.. Jesus kan det bli bättre?? Så med andra ord blir det lugnt idag, ska se om Lova är med på noterna angående en lång nap ngn gång under dagen.. Om inte, så kommer denne svensken vara uppe i 21 h i sträck:( jaja som man bäddar får man banne mg ligga också:)

Höstmys!

Blev som sagt mys för hela slanten ikväll, lova kände nog på sig detta för hon har velat vara med ohh kela heeeela kvällen lång.. Deckade till slut av ren utmattning vid nio framför Toy story 3 och nu har hon precis somnat om efter nattmålet:) christian och jag beställde hem pizza att gotta oss med och maten står nu ut genom öronen på mig! Satan vad mätt jag är.. vad som händer nu? Så fort Christian duschat färdigt så ska han massera min stackar rygg en stund(snäll!) och sen skriker nog kuddarna för fulla muggar skulle jag tro... Sleep tight!

I farten!

Klockan är två och jag är ganska så färdig med dagens sysslor, känner mig relativt duktig och ska mysa och njuta av resterande tid innan sängdags.. Planerat att gå en längre runda till med pojkarna såklart men ingen matlagning idag, Christian var snäll och föreslog hämtmat:) har hunnit med himlagläntan i kyrkan med Lova, undanplockning, tvätt, bäddat rent, fixat med disken, skön runda i det fina höstvädret med pojkarna och Lova, handlat och nu sitter jag i soffan med en väöförtjänt kopp kaffe och min nya bok medan Lova och pojkarna sover. Mysfaktorn är hög.

Himlagläntan

Good morng folks! Igår hade jag en jättetrevlg dag, Lisette kom hit med hundarna och vi gick en låååång runda och avslutade med bebismys hemma hos mig.. På kvällen blev det lugnt med filmtittande och jag lyckades läsa ut boken.. På två dagar! Jisses måste verkligen lära mg att sluta sluka böcker:) idag blir det nog himlagläntan nere i kyrkan, sångstund för barn och fika för mammor! Trevligt värre:)

Svamp i munnen!

Hmm, har aldrig hört det förr men när jag förklarat för två personer hur Lova helt plötsligt ändrat personlighet över en natt så har båda frågat om hon inte har fått svamp i munnen??(deras barn har råkat ut för det) när jag nämnde detta för Sanna och att det kanske var svamp så klargjorde hon ytterligare om hur det visar sig och hu ont det gör!( hon har själv haft det) logiskt tänkande från min sida+en enkel behandling så blev min slutsats snabbt att faktiskt inte ringa barnmorska eller läkare i detta fall utan behandla själv. om det inte blir bättre så ska jag ändå på BVC besök snart med Lova oh tar upp det då. Behandlingen? Badda/borsta med vichyvatten i munnen morgon och kväll! Eftersom det bara är vatten, billigt och inget medicinskt så tycker jag att om hon nu inte hqr svamp då skadar det ju inte henne! Så det blev en tur till Limhamn idag för att inhandla vichyvatten och jag hann också med en sväng in på biblioteket! Fick förnyat mitt kort och lånat tre böcker och väntar på den fjärde:) har börjat på en fantasyroman vid namn Udda verklighet, den är skriven av Nene Ormes som kommer från Malmö där boken också utspelar dig. Skönt att komma igång med lite läsning igen:) nu kallar boken.....

Skärpning!

Jaja lite skärpning från min sida kanske inte skulle sitta helt fel. Kanske gott kunde börja blogga mer flitig eller? Veckan har varit fullproppad med promenader, jobberbjudande, Babycafe med fotografering, Babycafe med sångstund och fika, mys med lova, mys och träning med pojkarna, jobb, tittat hund med syrran, babymassage, myskväll med Emelie och barn, middag hos Lisa oh idag ska vi hem till svärföräldrarna. Puh, hur fasen orkar jag...?! Ang jobbet så fick jsg det men tackade nej, varken lön eller heltid passade så nu riktar jag in mig på deltid. Ska passa på att skriva ut cv hos svärföräldrarna och leta upp mina referensbrev samt ner till biblioteket imorgon och kopiera det.. Ska på intervju imorgon igen på em och efter drt ska Christian till tandläkaren och dra ut två tandrötter som sitter kvar! Jesus vad det är och hsr vait mycket nu... Me like!

Myshelg..

I lördags hade vi kalas för Christian, jag gjorde gräddtårta med jordgubbar och är såååå arg på mig själv att jag inte tog bild på underverket.. Tror ja överträffade mig själv minsann:) trevligt kalas och fina presenter.. Lova fick också present( blev ju tre månader, stoooor kicka!).. Jättefint set i vitt luddtyg! En jacka med matchande mössa och tossor:) skulle kolla vampyrfilm på kvällen och satte igång filmen och skulle precis vända babysittern med lova i bort från skärmen. Vas händer då? Jo, en läskig vampyr tornsr upp sig över heeela skärmen och Lova blir jätterädd! Vi fick allt vackert stänga av filmen ochtitta tv istället:( så ni som har tremånaders bebisar: tänk på att bebisen är medveten om ALLT och registrerar minsta lilla! Shit det trodde jag faktiskt inte, att de är med så pass mycket.. Tittade faktiskt på tingeling och älvornas hemligheter istället häromdagen så lova fick positiva minnen från projektorduken, den filmen gick hem hos damen:) hon satt och smålog hela tiden! Christian hsr hunnit få inflammation i käken och går nu på pencillin. Jag hsr hunnit vara på mammagruppen där en sjukgymnast pratade träning, haha hon rekommenderade att man inte börjar träna ordentligt( spec magmusklerna) förrän bebisen är fem sex månader.. Oops, ja gjorde situps redan när lova var en månad:) jaja.. Vad ska man göra?? Efter mamma gruppen så blev det fika på skåndegården. Och röjning i klädkammaren:) min intervju blev framflyttad till idag istället så vid två iommer Lisette och passar Lova oh jag ska vara där kl tre:) spännande!

Vaccination: check!

Ja då var Lova vaccinerad. Hon var så duktig lilla loppan, gnällde lite vid sprutorna och en stund efter( typ en minut tills hon upptäckte spegeln!). När jag väl la henne i vagnen för att gå hem så kinkade hon och även en stund efter vi kommit hem.. Det får man lov att göra när man fått sprutor:( resten av dagen har hon mest sovit, gnällt lite i sömnen och velat ha lite mer närhet och sällskap än vanligt men det får man också när man vaccinerats:) nu har on precis ätit sista nattmålet och håller på att somna.. Trodde faktiskt hon skulle vara mer ledsen.. Tack till middag och besök av en vän till chrisitan som fick sin son idag. Grattis till er alla! Hann även med en sväng med pojkarna innan, lat idag vsr jag minsann:) de fick busat av sig och sen nosa fram en massa mat som jsg gömt undan till dem på lite olika ställen... Gräsmattan, busken, på bänken och i grenar:) en lyckad dag med andra ord!

RSS 2.0