Apport!

Blev en tur med pojkarna såklart när jag ändå skulle ner till ica och posta brev.. Passade på att träna lite på hemvägen, lite lättsamt eftersom maten skulle lagas så fort jag kom hem igen=) Apportering idag igen, kontaktövningar genom hela rundan, linföring och inkallning=) Som sagt, lättsamt! Lite för lätt för mina grabbar, tror jag måste trappa upp det lite för efter en stund började de båda fjönta runt.. Så jag får nog ta tag i det hela och avancera, de börjar tycka jag är tråkig som kommer med så självklara saker=) Kunde nog lika gärna sagt sitt till dem..Hmm.. Får väl fokusera, inspireras och köra lite ordentlig hjärnstimulans imorgon! Lägger en tanke till Caroline som ligger på kk, hoppas den lille tittar ut snart!

Lova för ett väldigt givande samtal med ka...

img_0252 (MMS)

Lova för ett väldigt givande samtal med kaninen. Hon är smart hon:)


wiiiieee...!

Ojoj här händer mycket! Massagen med lova gick jättebra i tisdags, efteråt gick alla mammorna med barn och fikade. Mycket trevligt! Lova älskade massagen...=) Igår kom syrran med kompis hit och snackade skit, blev en tur till affären eftersom de skulle storhandla och Lisette ville ha hjälp av systeryster=) Idag mötte jag upp sanna, hennes son neo och hunden kisha för en tur i det fina höstvädret.. Så jag, sanna, tre hundar och två barn var ute och gick i två timmar och njöt.. Hundarna fick såklart busat av sig ordentligt i rastgården=) Theo är nog kär... Mycket kvinna ska det vara!(Kisha är pitbullmix=)) Har även hunnit med att sälja större delen av böckerna så nu idag ska jag ner och skicka iväg tre och sedan har jag köpare till resterande fyra böcker.. Sen är alla borta! Kaschiiiiiiing! Imorgon ska Lova vaccineras så jag väntar mig att det kanske blir lite feber på kvällen och en del gråt kanske...? =( Lördag fyller Christian år och Lova blir tre månader, lite kalas ska vi nog hinna med..=) Och... wait for it.. Största nyheten.. På måndag ska jag, någon som kan gissa...???? På arbetsintervju! (yiaks.. hur ska detta gå..??) Nu fortsätter min dag så håll tummarna och ligg på sträckbänken till nästa uppdatering=)

massera mig!

Idag ska jag och lova på babymassage. spännande! Hon sover faktiskt fortfarande, var tuff dag igår tydligen=) Nej ärligt talat så tror jag kvällen på Big Bowl tog krafterna ur henne ganska rejält för hon sov faktiskt större delen av dagen igår, därför jag hann med så mycket=) Hon är som en valp, lätt att trötta ut=) så igår fick vi lämnat vaggan hos christians föräldrar: blev en massa kel/bus/mys för både pojkarna och Lova. Christian åkte iväg och handlade innan vi åkte hem, så nu har lilla lova en till nappflaska! Nackdelen är att dinappen är storlek för stor=( Aja, hon börjar väl snart dricka välling ändå.. Som skrivet innan så låter jag lova sova lite längre idag så maten matchas in bra till massagen.. Inte roligt med varken hungrig eller rent nymatad bebis(=spya)! Ska vara där halv elva och sen blir det mys med pojkarna... Ska fila klorna och tvätta öronen på dem idag, smörja trampdynorna hinns nog också med ska ni se=) Sen i em kommer en tjej och hämtar en religionsbok och ikväll tänkte jag droppa över lova till Christian och ut och träna med pojkarna.. Måste på tal om det köpa en lättare kätting tror jag, den Lex har nu väger 12 kg men eftersom han inte tränat på ett tag så vill jag börja lugnare.. Ngn som har en kätting på kanske 6-8 kg som de vill bli av med???

Fixardag!

Började dagen med Helt underbart glad Lova, tog en promenad på en timme med hundarna och lova. Svängde inom Ica och kollade upp vad det kostar att skicka böcker, på hemvägen fick pojkarna busa av sig och leka.. Kastade lite leksak till dem och körde stenhårt med kontaktövningar hela rundan.. Blir bättre och bättre:) väl hemma så avfrostade jag frysen och torkade rent hela kylen.. Fortsatte med att storstäda hela lägenheten.. Sen blev det en lång varm och väldigt skön dusch för min del som jag avslutade med en återfuktande ansiktsmask.. Myspoäng till mig! nu har lova precis ätit färdigt så jag ska gå och fixa till mig. Vi ska lämna vaggan hos chridtians föräldrar ikväll så det är väl bäst att sminka sig lite och fixa till frillan.. Tror inte de uppskattar besök av Frankensteins fru..

Jag i högsta hugg igårkväll! Tack för bild...

img_0244 (MMS)

Jag i högsta hugg igårkväll! Tack för bilden Emelie:) tävlingsmänniska...? Vem, jag? Neeeeej....:)


Big bowl!

Sitter i bilen på väg till big bowl. Vi ska möta upp familjen Brocka för buffé och bowling, skojiga söndag! :) jag ska kicka ASS. Enbart strikes, lovar.

Hahaha busted!

Jag lyckas alltid med ngt pinsamt utan stt vara medveten om det, och när man väl kommer på sig själv så kan man inte annat än att skratta åt det och förgylla någons dag genom att bjuda på sig! Jag kan äta i princip vad som helst när som helst utan att det påverkar min vikt( I know, lucky me right?), så imorse efter att jag matat lova och gjort mig iordning så bjöd jag mig själv på en rad mörkt choklad..mums! Kommer sen på att vi inte har kaffe hemma så jag som är en så underbar sambo bestämmer mig för att åka ner till ica och handla för att väcka pojken med kaffe på sängen.. Sagt och gjort, fick handlat kaffe och mjölk. Går in på toaletten för att tvätta händerna och vad möter min blick i spegeln..? Jo en stor chokladfläck strax under läppen, slafsar jag verkligen i mig choklad på det viset?!? Kunde inte annat än att le lite dmått åt mig själv.. Snacka om gottegris, tur jag inte handlade choklad också:) nåja, Christian fick sitt morgon kaffe och killen i kassan har nog fått sig ett gott skratt(tyckte väl att han tittade lite lustigt på mig!). Nu sia jag bada theo, ja igen, eftersom han rullade sig i bajs/kiss imorse också... Nu har han badat tre gånger inom loppet av en vecka. Kan man ha en renare hund??

Hundträning!

Var ute i två omgångar med pojkarna igår, första turen var bus och lek! De fick dpringa av sig ordentligt och busa rundor ett bra tag! Jag jagade dem och de jagade mig:) blev lite apportering också men utan träningsbitsrna, var noggrann med avlämningen men inget annat. vill ju förbättra apporteringen på båda och bådas svaga sidor är just avlämningen:) båda två blir bättre men det är typ var tredje gång de klyddar fortfarande, och de gånger den är bra så är den ändå inte perfekt! Theo ställer sig framför och släpper den, Lex släpper inte den men han ställer sig nästan aldrig rätt..:( de fick kampa ordentligt båda två, nu när man inte är höggravid längre så klara är man att hålla emot med Lex:) På kvällen blev det en lång tur under tiden jag pratade med jossan, då fick de också kampat, lekt och busat sv sig.. Efter vårt samtal så passade jsg på att köra igenom båda med lite seriösare apportering. Theo var sisådär men lex var riktigt duktig! Får han en ordentlig utmaning så brukar han mer allvar, körde några linjemsrkeringar som gick utmärkt! Kan tillägga att theo börjar hålla kommandona längre också, förr trodde han att sitt eller ligg gällde tills han inte kände för det längre, nu håller han det bättre och börjar fatta att det är jsg som avslutar dem och inte han:) som avslut fick de köra lite sök efter godis på gräsmattan, alltid populärt:) (på kvällen när vi skulle lägga oss insåg jag att theo luktade skit! De badade för typ en vecka sen men han har lyckats rulla sig i ngt äckligt under tiden vi var ute så det var bara in med honom i duschen igen, klockan elva på kvällen:) han var inte glad på mig det lilla livet.."matte, jag vill lukta skit...!"

Nu är det slut med sovmorgon..

.. I alla fall för en vecka framåt! När Christian jobbar så brukar vi turas om på helgen, normalt sett får han sovmorgon lördag och jag söndag, visserligen är det ju inte att vi skuttar ur sängen kl sex pga lova.. Idag sover hon länge, hon har inte vaknat än:) anyway, denna helgen blev det lite bakvänt eftersom jag jobbade. Så jag fick såklart sovmorgon i fredags inför jobb och lördags efter jobb! Skönt med två i rad, men däremot var jsg ju faktiskt uppe heeeela natten:) Jobbet gick jättebra! Har ju som sagt inte jobbat natt på flera månader och lyckas såklart bli schemalagd under lönehelg.. Kom in i det väldigt snabbt, skönt att göra ngt annat! Var så uppspelt när jag kom hem så hade jag haft gymkort hade jag nog kört ett pass:) bortsett från mina tramsiga fingrar som inte hängde med i svängarna första timmen så gick det skitbra! Fingerfärdigheten är ju faktiskt nästan a och o, och när min hjärna vill köra i 190 och mina fingrar bara hänger med i 60 då kan det kännas lite drygt:) Igår blev lugn dag, fixade lite hemma med tvätt och diskmaskinen.. Fokus var daktiskt ganska mycket på pojkarna:) småpill med dem och idag fortsätter det! Ska fila deras klor lite, tvätta öronen och träna. Yey! hur kan man få så mkt energi och bli så glad av att jobba en natt? Ska också träffa familjen brocka idag, vet inte om vi hittar på ngt särskilt eller om vi bara fikar men det ska bli riktigt trevlig ändå:)

Lova hälsade på i husvagnen häromdagen:)

img_0235 (MMS)

Lova hälsade på i husvagnen häromdagen:)


Lite smått och gott...

Har haft fullt upp de senaste dagarna.. Igår var jag uppe med tuppen, tandläkarbesök kvart i nio i Svedala.. Ska bara laga en fyllning och inget mer.. Yes! Hehe tur man hade tandställning när man avr liten och tvingades dit en gång i månaden,, Ingen tandläkarskräck här inte! Efter det åkte jag, Lova och pojkarna ut till mamam och pappa.. Bara lisette som var hemma men pojkarna fick busat av sig ordentligt med lilla Maya! Lisette hjälpte mig att klippa pojkarnas klor och tvätta öronen.. Nu är de så rena och fina de kan vara! Badade nämligen dem häromdagen också=) Tränignen går framåt med dem, försöker klämma in så mycket träning jag bara kan under rundorna eftersom det är svårt att ta sig tiden att gå ut enbart för att träna på kvällarna, så mycket med Lova och allt annat i hemmet som tar upp tiden.. Har äntligen fått tummarna ur röven och lagt ut annons på mina böcker så hör av er om nu behöver något..=) Ska även lägga ut annons på min mammajacka snart så om ni söker en värmande lite längre svart mammajacka i mindre storlek så kommentera..! Ska jobba natten ikväll så Christian är pappaledig idag så jag fick sova ut.. var en hel vecka sedan sist=) Effektiva som vi är så röjde vi i förrådet idag också så nu är Christian iväg och slänger skit på tippen.. Har även fått städat, tvättat och röjt lite härhemma idag.. Och betalt räkningarna. Detta känns som en bra dag! Ser verkligen fram emot att få jobba inatt, var en hel månad sen sist och det kliar i mina fingrar. Den senaste veckan har jag kunnat spy galla på väggarna i lägenheten. Känns som ett fängelse för fan.. Nej, lite positivt skrivande kanske...? Nästa vecka ska jag ta och åka in till vägledningscentrum här i Malmö och kolla över mina alternativ angående skolan, läsa på distans känns mest aktuellt faktiskt..=) Bara få de 200 poängen avklarade.. De har drop in typ hela dagen så jag tänkte om man åker in där direkt när de öppnar borde man komma in snabbt.. Jaja, löser sig säkert.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta på mig ett ansikte inför jobb.. Wish me luck!

Good morning!

Vilken dag! Vaknade helt slut för en timme sen men efter Lovas glada morgonhumör kan man inte annat än att se fram emot vad dagen har att erbjuda! Hundarna ska ut och rastas och sen ska det röjas i vår klädkammare( mestadels Christians saker därinne!) och jag ska även hämta in mina skolböcker och lägga ut dem på blocket. Någon som ska läsa företagsekonomi, religion eller matte? Vet inte var jag har mina andra böcker, hade en hel uppläggning svenskböcker förr i tiden:) Christian säger att det inte är lönt att spara och han har nog rätt i det.. Mitt problem är att jag gifter mig med mina böcker, jag älskar dem och har inte hjärta att lägga dem i en soptunna.. Kanske kan skiljas från dem om de kan glädja ngn annan...?

Bloggpaus, hel och val.

Denna helgen har bortsett från fredagen varit skittråkig. På fredagen så kom familjen Brocka minus Nelly på moddag, vin och lite skitsnack. Blev givetvis en del bebisprat och lova och ellion fick chans att undersöka varandra. Haha lova var jättefascinerad sv hans röda tröja:) Har en tråkigt förkylning då jag mår ganska bra men samtidigt så vet jag att om jag hittar på en massa så kommer hostan aldrig försvinna. Därför blev det en väldogt lugn helg i sängen/soffan för att försöka bli frisk. Givetvis så tog hostmedicinen slut igår lagom till sängdags. Wtf?!? Som tur var hade jag tigerbalsam hemma så jag smorde in halsen som aldrig förr, tror faktiskt det hjälpte bättre än hostmedicinen! :) Nu är valet äntligen över, man kan nu gå ner till Ica igen utan stt bli påhoppad av gamla tanter/gubbar som försöker berätta hur sverige ska vara. Tänkte skriva att ordningen är återställd men det stämmer väl knappast?! Sd har kommit upp sig i lilla Sverige och de andra mer etablerade partierna är pissed off, milt sagt. Drama, drama i Sverige. Hur ska detta sluta? Kommer detta fortsätta till nästa val eller kommer de göra ett nyval? Hmmmm:)

Dagens outfit: angel tröja från linns påse...

img_0223 (MMS)

Dagens outfit: angel tröja från linns påse och jeans lindex:) BVC besöket gick jättebra! Hon väger nu 5700 gram  och är 59 lång. Shit, hon har växt 11 cm och sånär som på 200 gram så har hon dubblat sin födelsevikt. Vad händer?? Efteråt var det föräldragrupp men pga min förkylning så valde jag att gå hem och kurera mig istället:( jaja det kommer fler ggr! Nu ska jag sooooova.... Zzzzzzz...


Jippi!

Nu är alla nya kläder tvättade och ska organiseras in i byrån imorgon:) hittade en del fint faktiskt! Imorgon blir det BVC besök och föräldragrupp:) good night.

Good morning!

Jaha ja. Mammaledig, nosen ser ut som Rudolfs av allt snytande, halsen känns som rivjärn oh huvudet har nog suttit i et skruvstäd halva natten?! Anledningen till stt jag är uppe så tidigt är för att linn kommer hit och hälsar på idag. Vi bestämde på förmiddagen och eftersom det tar en stund att fixa morgonbestyren med en bebis och två hundar så är de liks bra att studsa upp med mannen när han åker till jobb. Ifall ngn missat att jag är dunderförkyld så kan jag meddela att allt tar lite längre tid då:) Anyway, linn väntar en liten pojke i februari och hqr fått en säck med kläder av sin kollega. De hade haft en flicka så linn valde t de pojkkläder/unisex dom hon gillade och idag sia jag välja och vraka bland resterande. Sen ska hon välja från de kläder som lova redan växt ur plus att hon ska få lite kläder av mig som hon kan ha när magen växer mer:) bra när man kan byta så! Lova hsr storlek 62 nu och när hon växer ur det så säger det ungefär stopp i klädväg. Har några men långt ifrån tillräckligt:) nej nu har min bebis äntligen mornat sig och verkar ha insett stt magen kurrar lite(hon har mornat sig i dryga timmen nu!)

Nya skorna:)

img_0214 (MMS)

Nya skorna:)


Babyland

På sin namngivning fick Lova ett presentkort på babyland och ivriga som jag och Christian är så åkte vi självklart dit och tittade igår:) vi hittade ett par jättesöta skor i skinn som är från lundmyr of Sweden. Jättefina tyckte vi! Lova också, när vi satte på dem så satt hon i bilstolen och stirrade med stooora ögon på dem:) ska visa dem senare! Blev även två nya nappflaskor från MAM. Har sett många som använder dem och alla rekommenderar dem lika starkt, fördelen med de flaskorna är nämligen att de har ett system som släppr vakuum i botten och mer jämnt än med en dinapp som har vakuumhål:) vi provade mata igårkväll och idag och de verkar fungera jättebra! Hon kräker inte alls lika mkt och det går snabbare för henne att äta:)

Regnrusket inge kul här..

Usch tar en kvart att komma ut genom dörren när det är sånt här regnrusk ute. Jag ska ha på mig diverse kläder för att inte frysa ihjäl eller förvärra min dryga förkylning. Lova ska ner i vagnen och regnskyddet ska på. Sist men absolut inte minst ska pojkarna såklart också ha på sig regnkläder.. Givetvis så har man två hundar som inte riktigt pallar svenskt höstväder utan kläder på sig... Fördelen är stt det aldrig luktar äcklig blöt hund hemma:) utöver en promenad i skitvädret så hsr jag och lova gosat, jag har diskat, tvättat och förberett middagen. Rotfruktsgratäng med vildsvinskarre. Avundsjuk mamma? :)

Sitter oh myser i famnen:)!(ursäkta den mö...

img_0213 (MMS)

Sitter oh myser i famnen:)!(ursäkta den mörka bilden)


Ny säng ger pigg bebis?!

Haha igår så väckte jag Lova för sista matningen, hon åt fint och verkade trött så vi la henne fint i sin nya säng. Tror ni damen ville sova? Nej! Detta var ju en helt ny värld som hon hamnat i. Omvärlden såg helt annorlunda ut, alla hennes gosedjur och mobilen såg roligt ut.. Inte kan man väl sova då?? Hon låg vaken en bra stund och bara skrattade för sig själv åt allting så till slut fick jag och Christian nog. Hon hade alldeles för kul i sin säng, kl 12 på kvällen. Dags för att ha tråkigt igen så vi kunde få lite sömn. Resultatet? Vi tog över henne till vår tråkiga säng och efter kanske fem minuter så somnade hon och strax därefter vi också:)

Dagens outfit: klänning från moster(lindex...

img_0210 (MMS)

Dagens outfit: klänning från moster(lindex tror jag!) och strumpbyxor från Lidl(tro't eller ej:))


Gourmetfrukost till pojkarna. Torrfoder me...

img_0209 (MMS)

Gourmetfrukost till pojkarna. Torrfoder med äggula, mumsfilibabba!


Puh!

Javisst, vi överlevde namngivningen=) Allting gick jättebra, mina bakverk var populära och Lova var på sitt bästa humör! Blev lite mkt i slutet för henne så då fick hon vara inne i sovrummet själv en stund istället, precis som hon önskade=) Vi fick till och med en massa kakor över så ni som vill komma på fiak är hjärtligt välkomna=)

Lova fick massa fina presenter; presentkort IKEA(spjälsäng!) & Babyland, kläder, babybok, bok med barnvisor, en liten väska,en nalle man hänger upp till henne(rosa pantern!) och en fin dalmatiner som hon drar i ett koppel när hon blir tillräckligt gammal=)
Tack alla för en underbar dag!

Förkylningen har visat sig alltmer idag, har inte mkt till röst och börjar dessutom bli snuvig, inte särskilt skoj med tanke på att föräldragruppen startar på tisdag=/ Blir en lugn början av veckan!

Jag som är så ivrig åkte såklart raka vägen till IKEA och handlade sängen jag redan tittat ut, Christian monterade den direkt och nu ligger Lova och sussar sött i sin nybäddade säng fylld med alla gosedjur hon har samlat på sig=)

Med detta skrivet säger Lova Lee Appel-Magnusson och resterande godnatt!

Lova lekte tittut med mig häromdagen(läs:s...

img_0202 (MMS)

Lova lekte tittut med mig häromdagen(läs:skämt)!


Aldrig mer namngivning.

Det finns en anledning till varför kööööbekakor är populärt Anna Magnusson. Detta har jag lärt mig efter 4 sorters kakor, två sorters bullar och en styck prinsesstårta. My ASS att jag gör detta igen. Lägg till en bortrest man i tre dagar och en förkylning som har invaderat min kropp. Någon som velat byta.....? Anyone?

Dagens outfit; body från nästkusinen och j...

img_0181 (MMS)

Dagens outfit; body från nästkusinen och jeans från lindex.. Hur passade Ellions jeans Emelie? Lite för stora eller?


Knäckebrödstjuven skäms och sonar just nu ...

img_0198 (MMS)

Knäckebrödstjuven skäms och sonar just nu sitt brott. Man får inte sno mattes knäckebröd från säng gaveln när hon  byter blöja på lillan. Jag har inte ett barn utan tre:)


Vilken tisdag!

Ojojoj vad vi hade att göra i tisdags, det resulterade i att gårdagen blev väldigt lugn för både mig och Lova:) snabba drag; vaknade vid åtta, matade Lova och hundarna och gick med dem, gjorde mg iordning för att åka på återträff med föräldragruppen, vidare hem till mamma för att lämna lite saker och tog en snabb fika medan Lova vilade lite, hem igen och mata Lova och gå med pojkarna, Christian kom hem och gjorde sig iordning(fotbollsmatch och middag som jobbet bjöd på), körde honom till stadion och in på Coop för att handla, fick handlat men tror ni de hade Lovas ersättning? Icke sa Nicke, vidare till Ica för att handla ersättning och sen hem, mata hundarna och sen Lova, gå med hundarna, diska, äta och sen duscha. Vid tio satte jag mig framför tv:n och tog det lugnt. Elva kom Christian hem och sen kastade vi oss i sängen och däckade direkt:) Igår åkte Christian till Örebro med jobb och kommer hem inatt ngn gång, så Lisette kom hit igår för lite kvalitetstid med mig och lova. Hon sov på soffan imatt och åkte för en stund sen.. Nu sover Lova och jag pillsr med tvätten lite:)

Första klippet!

Haha lova har ganska mycket hår där bak oh när hon ligger på rygg så tovar det sig.. Idag fick jag göra första klippet på henne, en tova som inte gick att reda ut fick klippas bort. Stor dag:)

Dagens outfit: lånade kläder från nästkusi...

img_0161 (MMS)

Dagens outfit: lånade kläder från nästkusinerna. Tack säger Lova, nu är hon snart redo att följa med morfar på jakt:)


Fixarlördag!

Kvällen igår blev lugn, familjen Brocka stannade till en stund och sa hej.. Alltid trevligt med spontanbesök, tack så mycket! Imorse matade jag Lova vid 6.30 och sen somnade vi om, vaknar kl 11 igen och inser att vi verkligen sovit bort halva dagen?? Ojojoj, upp och börja plocka, diska, tvätta och allt som hör hemmet till. Fixa med Lova och pojkarna, med andra ord alla mina tre bebisar fick lite extra loooove idag:) givetvis Christian likaså! Christian for iväg på sitt håll och jag och Lova packade in oss i bilen. Iväg till Jägersro för att fixa lite ärenden och inom faster och farbror på hemvägen. Dessvärre stod de i tröskeln på väg bort men de hann säga hej och vi skildes med löftet att jag skulle komma förbi snart igen:) hem och fixa med hundarna ohh Lova igen, Christian kom hem och vi tog oss ett snabbt snack med grannarna eftersom de vill köpa vilt av far min. Hehe de blev förtjusta när de fick provsmaka av oss en dag, vi grillade marinerat vildsvin( inte helt, det var styckat:))! Mumma är det rätta ordet. Undr vårt samtal fick pojkarna busa med deras hund Silas, en riktigt trevlig liten filur. Om du frågar pojkarna:) korv stroganoff stod på schemat idag, med ett glas rose( hittar inte knappen för rätt apostrof(?)) till:) nu är vi mätta, trötta och klara för idag. Pojkarna har somnat i buren, Lova sover i sin säng, Christian pillar med sin mc och jag sitter här med en kopp the(kvällsro) i handen. Med andra ord är allt perfekt just nu. Imorgon väntar dop för lilla Ellion, skoj! Jag avslutar med att gratta mamma och pappa och välkomnar Maya in i familjen Tyson. Må hon bli lika odräglig, galen, förvirrad och älskvärd som vi:)

Bus och vikter!

Har precis kommit hem igen efter att ha varit ute i två timmar med vagnen oh hundarna.. De fick busat av sig med Kisha, en väns hund i säkert en timme.. Så roligt de tre hade!! Sprang, busade, hoppade och levde loppan ordentligt:) sen blev det sammanlagt en timmes promenad i mystempo, Theo med väskan och Lex med vikthalsbandet.. Nu ligger sötnosarns och myser i solen på uteplatsen:) så roligt att dem och Kisha fungerar bra ihop, Sanna(matte) är också mammaledig så vi har all tid i världen ihop:)

Dagens outfit; body Name it(älskar den aff...

img_0155 (MMS)

Dagens outfit; body Name it(älskar den affären!), svarta leggings Lindex, morgontofflorna är från moster:)


Haha denna lilla knäppisen gjorde världens...

img_0003 (MMS)

Haha denna lilla knäppisen gjorde världens roligaste sak precis.. Han låg och sov i sängen precis vid kanten och när han skulle vända sig i sömnen så trillade han ner! Haha, vet att man inte ska skratta åt dem, vet ni hur svårt det var att försöka hålla sig...?! Ps. Han slog sig inte:) ds


Denna pyjamasen är från Kaloo och är så hi...

img_0151 (MMS)

Denna pyjamasen är från Kaloo och är så himla smart! Knäppningen i grenen är med knappar och har dubbelfunktion, när hon är varm kan man knäppa om den till ett nattlinne istället för pyjamas med ben:) clever right?


Uppe i tid!

Så skönt, innan har lova ätit vid sex och sen somnat om med mig.. Sen går vi kanske upp vid tio.. Igår och idag tycker jag hon fått in en bra rutin, hon har vaknat vid halv åtta tiden och när jag matat henne så går jag upp. Då får man ut så mycket mer av dagen:) lyx med sovmorgnar när man har småbarn? Varför inte:)

Såhär ser jag ut i dagsläget! Frisyren är ...

img_0142 (MMS)

Såhär ser jag ut i dagsläget! Frisyren är lite längre på ena sidan där sneluggen ligger och kortare på andra sidan.. Där bak är det sneklippt, så det korta går över till lite längre:) svårt att fota bak och sidorna själv:)


Plugg igen:)

Har lite kurser kvar att fixa innan maj 2012 och idag var jag inne och läste runt lite.. Insåg att jag är typ två kurser ifrån at ha läst hela ekonomi programmet där gymn.elever kan räknas som dipl.gymn.ekonom. Så nu blir nästa steg att anmäla mig till de kurserna och avverka dem snabbt och lätt på distans. Höhö rastlös människa... Jag?? Nej, inte alls:)

Såhär gott sover man när mamma och hundarn...

img_0144 (MMS)

Såhär gott sover man när mamma och hundarna powerwalkar i en timme:) träffade dessutom vår gamla granne, pinsamt att jag fortfarande inte sett deras nya hem.. Får dra med mig Christian ngn dag så han kan visa var de bor!(hon jobbar förresten på dagiset här bredvid oss, hoppas Lova får plats där!)


Gårdagens outfit; body name it, jeans från...

img_0140 (MMS)

Gårdagens outfit; body name it, jeans från lindex.


Nygamla frillan!

Har ju helt glömt bort att alla inte vet att jag klippt mig:) Tack för kommentaren Angelica men jag har faktiskt hunnit klippa mi en gång till sen dess! Ska försöka ta bilder imorgon så att ni får se ordentligt, har ju mest blivit bilder på lova och pojkarna:) ska bara se om mitt ansikte vill fastna på bild imorgon..

Hundträning på uteplats:)

Tur man har uteplatsen när bebisen inte får ro under promenaden:) igår fick jag träna dem på uteplatsen medan lova sov i vagnen därinne.. Blev kontaktövningar med Lex eftersom det är jätteviktigt alltid givetvis men samspelet måste man verkligen ha i rallylydnaden.. Finslipade även ligg då det är hans svaga sida:) dels så älskar han inte att lägga sig utomhus(frusen!) och när han väl lägger sig så blir det snett! Igår fungerade det jättbra, raka fina läggningar men måste jobba på tempot och att han inte kör fulingar.. Ibland så lägger han sig inte helt, han fuskar den lilla fulingen:) med theo gick det också bra, den lilla råttan kör klockrena läggningar: ögonkontakt, öron fram(uppmärksamma som på hästar:)), kvickt och rakt:) däremot så jobbar jag nu med positionen i fritt följ, har fin kontakt och han håller verkligen på att lugna sig och kolla efter var jag är på väg men jag vill ha honom närmre. I grundpositionen har han bra avstånd men han tappar när man går, nackdelen med en liten hund. Han är rädd att bli trampad på:) jaja det är väl bara kämpa på! Vt inte om jag nämnt att jag vill tävla med lex snart igen? Minnet är som guldfiskens nuförtiden men jag har iaf hittat en tävling som jag eventuellt kpmmer anmäla oss till: oxie hundungdom som arrangerar, tror det var i november...? (by the way så innehöll dagens träning ungefär samma moment som gårdagens, ifall ni undrade:))

Inte typisk patient..

Gillar min barnmorska, hon är lätt att prata med och alltid glad. Däremot är hon ganska traditionell och påpekar gladeligen atr jag inte är en "klassisk" patient. Detta för att jag bl.a. Tog ut p-stav utan bedövning, inte hade ett endaste "klagomål" angående varken graviditeten eller förlossning, jag var liten under graviditeten och är tillbaka till min vanliga vikt redan, hade bara lustgas under förlossningen och kunde fött ett barn till imorgon(sant, så farligt var det inte!).. Jag kan fortsätta rabbla saker men känns onödigt. Idag däremot förvånade hon mig. Jag ammade bara i drygt två veckor och nu kör vi ersättning, detta fungerar alldeles utmärkt och både jag, Christian och Lova mår jättebra av detta. Och ändå fortsätter hon förespråka amning som att dräet är jääääättedåligt med ersättning medan Lvas läkare och barnmorska menar att Lova mår lika bra av detta som av amning? Dessutom så vill jag börja jobba mer och Christian vill vara hemma mer och då passar väl ersättningen perfekt? Nej, usch för alla traditionella, trångsynta barnmorskor här i världen.

Såhär såg jag ut på midsommar, ungefär en ...

img_0143 (MMS)

Såhär såg jag ut på midsommar, ungefär en vecka senare kom Lova:)


Såhär såg jag ut på midsommar, ungefär en ...

img_0143 (MMS)

Såhär såg jag ut på midsommar, ungefär en vecka senare kom Lova:)


Lova ligger och skrattar i sin pj:)

img_0138 (MMS)

Lova ligger och skrattar i sin pj:)


RSS 2.0