Spännande samtal.

Fick ett styck spännande samtal och ett styck spännande mail under dagen.. Handlar om två helt olika men lika viktiga saker i livet. Båda gjorde mig sjukligt exalterad och det verkar nog som att upplösningen kommer inom snar framtid.. Alltid lika skoj!

Ny matta

Vi kastade ut vår gamla matta och skaffade oss en ny en, kanske inte den finaste men det var mer som ett test. På Lex. Och nu kan vi nog(!) konstatera att det var mattan han reagerade på, om det var kvalster eller någon konstig bakterie som flyttat in i mattan vet vi inte men huvudsaken är att han ser extremt mycket bättre ut. På bara två dagar! (Han fiser fortfarande lika mycket dock!) Idag var det dessutom vårkänslor på hög nivå så vi var ute en rejäl sväng(lugnt tempo iom antibiotikan) i förmiddags och det var så skönt när solens strålar värmde! ps. Lova gillade det skarpt hon också=) ds

Snart vår?

Efter ännu en köldperiod så känns det som att varmare temperaturer är på väg.. Kanske. Förhoppningsvis. Snälla?! Min hud blir helsabbad av denna kyla och vår lille pojke Lex mår inte alls bra när det går under fem plusgrader.. Hans antibiotikakur lider mot sitt slut och han ser mycket bättre ut, mycket tack vare Vetriderms klorhexidin shampoo och det mjukgörande balsamet.. Nackdelen som antibiotikan för med sig är hans fisar, de är sjuka! Vi får snart sanera hela lägenheten. For real.

RSS 2.0