Det känns som vår!

Helt underbart när solen är framme och man kan se gräs för första gången på flera månader! Vi kan til och med se vår matta på uteplatsen! Däremot är uteplatsen fylld med fimpar och ölburkar? Någon som tydligen tror att det är en soptipp...

I fredags var jag inom city för att fira syrran, parkerade bilen utanför entré och på vägen in hittade jag en hundralapp på trottoaren. någon som fattas den? =)

Hade trevligt den korta stund jag var där, hann inte ens beställa en juice! =) När jag kom hem så satte jag och Christian igång Planet 51, en ny disneyfilm men som vanligt så somnade jag innan slutet=(

Igår var det middag och bio med mamma,pappa och Lisette. Riktigt trevligt! Åt en god kyckling med klyftpotatis och aioli, mmmm! Filmen var Shutter Island och jag älskade den! En riktig film som överträffade mina förväntninggar och gav en tankeställare på slutet! Love it! Måste nog faktiskt se den igen för att komma underfund med slutet. Jag och mamma är inte riktigt ense om hur det ligger till=)

Idag är det som sagt jättefint väder och vi ska till Christians föräldrar och sen vidare till kalas hos mamma och pappa för födelsedagsgrisen. Men först ska jag ut en sväng med pojkarna, de behöver röra sig nu när det börjar bli fint väder igen. De har nog också lite vårkänslor=)


Ut och spatsera..

Oj vilken tråkig dag idag! Har än en gång inte fått så mkt gjort, har haft ont i huvudet och vilat en stund men känns inte så mkt bättre än. Nu tänkte jag gå en längre sväng med pojkarna och få lite frisk luft i mig, det kanske hjälper mot huvudet? Förhoppningsvis!

Fick reda på att hjärtat ska jobba någon annanstans tisdag, onsdag och torsdag nästa vecka så med andra ord blir ajg helt själv härhemma=( Tråkigt värre, jag tycker det är tråkigt att vara hemma en hel dag själv när han är på jobb och nu tre dygn?? Ja, vad ska man göra. Han kanske ger mig blommor och choklad när han kommer hem från sin lilla resa...?


Helg!

Känns inte riktigt som helg när man varit ledig hela veckan men det känns bra att säga det=) Gick bra att handla igår, lite drygt att bära in allt själv bara.. Christian hoppade över träningen så vi hade riktig myskväll igen, färsfylld limpa med sallad till och sen film. The Boondock Saints II hette filmen, bra bortsett från vissa komiska inslag som inte riktigt passade in enligt min åsikt.. Har börjat töa härhemma och det är så skönt! Skönt att fingrarna inte är istappar när man kommer in efter en runda med hundarna.

Igår när vi skulle somna rörde något sig, och Christian fick sparkar i handen för första gången. Spännande! Idag blir det plugg, plock hemma, yoga, långpromenad och kycklingsallad med vitlöksbaguetter till middag. Mums!

Nu har pojkarna ätit upp så jag ska låta dem få komma ut lite=)

Goddagens!

Hejsan!
Idag har jag hittills itne gjort mkt nyttigt. Ska iväg och handla lite nu och sen plocka lite härhemma. Träning och plugg står på schemat annars idag=)

Mötet igår inför viltspårskursen gick bra, inget direkt nytt mer än att det bara är en grupp som börjar åtta lördagmorgnar?? Varför när det var så bra innan? Dessutom har de höjt priset ganska saftigt sen förra året så idag känns det lite surt.. Utöver kurskostnaden tillkommer ju typ 4 mils bensinkostnad för mig! Hmm, surt sa räven!

Nej nu ska jag göra mig i ordning för affären.

Bye!

Velig dag..

Har diskat och varit ute med pojkarna, och nu vet jag inte riktigt var jag ska börja. Haha beslutsångest på ett lov? Hinner nog inte röja i förrådet innan jag ska till mamma och pappa men vill göra något kreativt idag. Då återstår kanske rengöring av kyl och spis eller något sånt lättsamt? Har lite svårt att komma igång, velig dag som sagt. Hade det varit finare väder hade jag nog åkt ut till skogen och promenerat med hundarna men på samma gång vill jag inte överanstänga Lex nu precis när han håller på att bli frisk. Aaah, som sagt så vet jag inte alls vilka trådar jag ska börja dra i just nu. Och tiden bara flyger iväg!

Får väl börja med att rengöra spi och kyl och se vad jag känner för sen...


Ska kolla upp lite med kurs till någon av hundarna först, beror lite på vilken av hundarna som ska gå viltspårskursen.

På väg ut..

Godmorgon!
Har sovit jättegott när jag väl somnade, tog ett tag eftersom Christian hade svårt att somna och väckte mig för att fråga om jag sov ungefär=) Hmm, när jag frågar varför han väcker mig? Vad får jag för svar?? Men du har ändå ingen tid att passa imorgon älskling, du har ju lov! Haha jo sant, tack för den hjärtat!

Som sagt så var shopppingen igår jättetrevlig, jag har vikt in allt jättefint och gjort lite plats i garderoben så jag kunde lägga in det=)

Pyjamaser



Mysdressen, grodan syns tyvärr inte!


6 bodies, mysbyxa och jeansleggings!

Nu ska jag gå ut med pojkarna!


Vilken mysdag

Lisette hämtade som sagt upp mig och vi tog oss till Burlövs center, det är väldigt underskattat att gå där! De har fått det väldigt fint och mycket roliga affärer..=) Hittade en hel del roligt som jag inte riktigt kunde hålla mig från att införskaffa, känns riktigt spännande nu! Vill ju börja använda det=) Köpte faktiskt mysdressen också i vitt med en groda på ryggen, lite småtuff faktiskt.

Kom hem vid halv fyra och gick med pojkarna och slängde mig sedan framför tv:n, helt slut! Christian var helt slut han också när han kom hem och gjorde mig snabbt sällskap i soffan och vi somnade såklart en stund=) Vaknade vid halv åtta och har nu hunnit äta hamburgare till middag och fixat med hundarna. Nu ska jag slänga mig i duschen och sen mysa vidare härhemma=)

Imorgon blir det viltspårsmöte i Svedala inför spårkursen som förhoppningsvis startar snart!

Name it

Ska till Burlövs center med Lisette idag, vill kolla i en affär jag hittade på nätet igår. Name it heter den tydligen, har aldrig hört om den förr?? På deras hemsida fanns där en hel del sött, inte alltför mycket rosa heller och det gillar jag=) Har dessutom, om jag inte går loss helt i den affären, förälskat mig i en jogging dress i frotté inne på H&M. Den finns i vitt, babyrosa och grått har jag för mig. Jättefin!

Lisette kommer hit och hämtar upp mig vid tolvtiden och passar nog på att kolla in vagnen när hon ändå är här. Ska bli så skoj att komma iväg och titta lite på riktigt nu, dessutom komma iväg med Lisette som lovat bjuda på försenad födelsedagsfika istället för min present som blev stulen=( Snäll syster man har.. Undrar om mostern köper något roligt idag....? Kan ju alltid hoppas=)

Ska nog vila en stund nu innan jag sätter på mig ett ansikte och lite anständiga kläder. Tror inte det är så populärt om man åker till Burlövs center med rosarutiga flanellbyxor...?

Uppe med tuppen!

Lika bra att gå upp i tid idag igen, vet inte riktigt om Lex är helt hundra än så jag vill för säkerhets skull gå upp i tid och låta honom komma ut just in case. Men igår verkade han jättepigg så det går nog verkligen åt rätt håll äntligen=) Fick städat igår och även tränat lite snabbt, middagen blev jättesmarrig! Potatis- & ostpaj med falukorv, mums! Sen blev det smulpaj till efterrätt men den åt bara jag av, Christian är tydligen inte så förtjust i paj.. Hur kan man inte älska paj?? =)

Har en hel del inplanerat under veckan men jag vet inte riktigt var jag ska börja idag:
Röja förråd
Röja klädkammare
Rengöra ugn
Rengöra micro
Rengöra fläkt+kakel
Organisera den svarta hyllan
Fixa ny CD-hylla
Fixa järntabletter
+en massa plugg!

Vet inte om jag glömt något men det är väl i stort sett vad jag vill ha gjort, utöver det ska hundarna nog badas, friseras och det ska klipppas klor och borstas tänder! Har dessutom lovat mig själv att gå ut och gå längre runda varje dag och försöka träna lite yoga var dag. Hmm, busy woman?

Kollade på en film som heter Personal effeckt igår med Ashton Kutcher, faktiskt roligt att se honom i något annat än en komisk roll. Han spelade väldigt bra!




Kan nämna lite snabbt att det är lite över halvtid nu och min kropp ser inte riktigt ut såhär längre=) Men nog f*n inte långt ifrån!

Theo vettskrämd.

Så då är äntligen vasken fixad, nu kan man använda den vänstra diskhon utan att få översvämning undertill. Yes! Stackars Theo stod i köket och åt när killen kom så han var inte riktigt beredd på att det skulle komma en man i arbetskläder och keps och torna upp sig bakom honom. Han blev helt vettskrämd och betedde sig a lá spökena på mh-testet. Sprang in i sovrummet och stod i dörröppningen och  vaktade. Hehe knäppis! Som tur var så var inte killen lättskrämd utan sa till mig att låta honom vara ute och inte stänga in honom, och efter ett tag så tog nyfikenheten över hos lilleman så han var till och med framme och gav killen en puss på handen. Skönt med folk som förstår skillnad på rädsla och aggressivitet hos en hund=)

Ska ställa mig och städa nu och sen förhoppningsvis hinna köra ett pass yoga och förbereda middag innan Christian klampar in genom dörren. Sa jag att det var skönt med lov? Får nog ta tillbaka det tror jag=)

Lex fortsätter att bli piggare, innan busade han till och med en stund med Theo.. Förstår inte var hans tålamod gentemot Theo kommer?? =)

Tidig morgon..

Har lov och trillade ändå ur sängen strax innan halv sju när Christian skulle till jobb. Han väckte mig innan han gick eftersom någon kille äntligen ska komma och fixa vår vask. Det sprutar ut vatten om man använder båda sidorna på samma gång. Då kommer det vatten undertill i soporna och överallt. Jobbigt.

Igår efter att jag röjt i garderoben och snott två av Christians skjortor så hade Christian kommit hem med mat och började smörja in soffan så jag la mig och vilade en timme. Var helt slut! Åt sen middag, ostschnitzel med pommes, och efter det såg vi filmen Old dogs med Robin Williams, John Travolta och hans fru och middag. Helt underbar film! Jag är ett stort John Travolta fan och älskar såklart Robin Williams också, gillar man dem så se den filmen! Helt hysterisk=)

Lex är nog på bättringsvägen verkar det som. Han fick i sig en del mat igår och vätskan får han fortfarande behålla. Men det som gör mig glad är att allmäntillståndet bättrats markant! Han är uppe mer, lyssnar efter ljud, kommer och kelar på eget bevåg.. När jag var ute med honom igår så snusade han till och med på snödrivor=) Dessutom så när han varit med C på baksidan och kom in så gick han fram och hälsade på Theo, det har inte hänt sen innan han blev sjuk! Ja, detta känns faktiskt som det kommer lösa sig nu. Från att ha en hund som bara ligger och inte bryr sig om omvärlden så har det äntligen vänt lite iaf. Snacka om att det är de små sakerna som gör lyckan=)

Hade nog tänkt väga mig snart, har nog gått upp en del känns det som. Det måste jag väl gjort?? Christian säger att jag börjar bli tung=) Han säger dessutom att jag ser ut som en vandrande pinne, mina ben och armar är tydligen helt oproportionerliga till resten av kroppen! Hehe ibland älskar man att få fina komplimanger av sin käraste.. ♥


Good morning!

Vaknade vid halv ett tror jag, har varit ute med pojkarna och flummat runt lite härhemma sen dess.. Christian har precis åkt iväg för att handla lite mat, ekar nästan i kylen nu=) Just det, anledningen till att jag vaknade var att vi tydligen har en elefant som bor ovanpå oss. Konstigt för jag trodde inte en elefant fick plats i en lägenhet på knappa 60 kvadrat men uppenbarligen hade jag fel. Jag lovar att en vacker dag ska jag gå upp och klampa sönder hennes ansikte. Förstår inte varför man stampar med hälarna i golvet och springer runt hela dagarna. Har hon damp?? Eller så gör hon det för att jävlas. Synd man inte går med käpp så man kan slå tillbaka i taket. Jag var arg som ett bi när jag gick upp och är fortfarande vansinnig, hon slutar fan inte!! Synd att det inte är fint väder så hon kanske sitter ute på balkongen så man kan haffa henne och säga till. Sjukt.

Jobb gick bra, skönt när allt flyter på som det ska. Christian hade varit duktig och röjt i sin garderob igår så jag ska rota igenom påsen och se om jag kan hitta skjortor som jag kan ha=) Efter det ska jag organisera i min egen garderob lite, har bara slängt in sakerna den senaste tiden så det behövs verkligen vikas och struktureras upp nu känner jag. Behövs städas här också men det tar jag nog i veckan, har lov=) Ikväll sätter jag nämligen undan lite tid för att mysa med min mini-familj. Vi har gått om varandra lite nu den senaste veckan så en film och mys sitter fint idag.

By the way så har Lex fått behålla vätska sen igår när vi tog bort vattnet och bara gav det i mindre doser=) Christian har till och med lyckats lura i honom mat både igår och idag. Han försökte ge pojken sparrisen igår men det tyckte inte Lex om utan spottade ut det lika snabbt igen. Undrar varför?? Får tvångsmata honom senare..

Snart hoppar jag upp på grannens balkong och bankar med kastruller.

All alone.. nästan!

Nu har Christian och Theo åkt till mamma och pappa för att fixa med Lisettes bil, syrran ska ha Theo en stund så får han leka av sig lite.. Han blir som sagt så uttråkad av att vara härhemma med sjuklingen.. Nu får han busa med Clara och Nelly och får komma iväg lite.. Great! Tack Lisette!

Igår innan jobb så passade jag på att ta ut Theo själv en stund, vi gick bort mot hundrastgården så han fick springa av sig på de stora ytorna kring parken. Nackdelen var att han var så arbetssugen så han sprang inte så värst mycket själv utan tittade hela tiden på mig och väntade på att jag skulle göra något=) Som tur var hade jag en minidummie av läder med mig som han fick apportera lite, gick jättebra bortsett från att han är en klassisk pinscher. Lagom när han börjar göra rätt så tycker han att "nej, nu kan jag detta matte så vi provar något annat". Då börjar han hitta på egna saker och göra fel igen. Hmm, snacka om att bli uttråkad snabbt. Man måste vara duktig och variera mycket med den herren. JAg körde lite lydnad istället som gick jättebra! Nu är cykelvägarna fria från snö och slask så man kan gå ordentligt och hunden fryser inte häcken av sig om den sätter sig. Det tog en liten stund för honom att komma ihåg vad baken ska göra, han var först ganska stel. Däremot när han väl kopplade grundpositionen så satt allt annat också! Helt plötsligt visste han vad fot var! Han gick jättefint och parerade hela tiden in till mina steg, och ögonkontakten var där hela tiden! Yes=) Tog liten stund för honom emellanåt att sätta sig när jag stannade samt att jag gärna vill ha honom lite närmre mig men Rom byggdes faktiskt inte på en dag Anna. =)

Lex är fortfarande sjuk, han har inte ätit på ett dygn men verkar vara feberfri iaf. Däremot har han börjat tappa päls och får inte behålla sitt vatten. Pratade med jouren på djursjukhuset men de är inte alltid så hjälpsamma faktiskt, jag berättade för henne mer än hon berättade för mig. Ska avvakta och se om det blir värre, håller det sig likadant så ringer jag Bruksgården på måndag. Gillar inte riktigt djursjukhuset. Men ska koka ris till hjärtat och vattnet är det itne längre fri tillgång på=( Har kollat mun och svalg men syns inget och han verkar inte ha ont någonstans där jag klämt och känt. Hmm, varför kan inte hundar prata?

Just nu funderar jag på att låta Theo gå spårkursen istället, även om Lexponken blir frisk så tar det ändå ett tag innan han är helt återställd. Tar på krafterna att vara sjuk och vill inte överanstränga honom genom att tvinga ut honom på två timmars träning. Vi får  helt enkelt se hur jag gör.


Freaky friday

Jobb gick bra inatt, inte så mycket folk men tiden gick snabbt i alla fall! Kom hem vid halv fem imorse och tänkte jag skulle hålla mig vaken till älskling vaknade(alltså en timme), min tanke var att jag kunde passa på att ge pojkarna frukost då också så det inte blev för sent.. Christian fick väcka en däckad Anna i soffan när han gick upp, oops=) Slockande tydligen sen igen när han åkt och vaknade vid nio, gav Theo mat(Lex ville inte ha!) och gic med dem. Sen var det sängen igen och vaknade när Christian var på väg hem vid halv tre.. Hehe trött eller?

Och ja, surkärringen här fick såklart sova på sidan. Tog ett tag att somna, crap!

Nu ska jag ut och leka med Theo lite och sen göra mig iordning för jobb, Christian är iofs hemma med dem ikväll men Theo klättrar på väggarna nu när Lex bara ligger och sover.

Bye!

Vilken inspiration..

Vet inte var jag hittat inspirationen till att skriva så mycket här, egentligen händer det ju faktiskt inte så mycket i mitt liv.. Mest vardagssaker som inte betyder ett skit för andra kanske, inte för mig heller för den delen visserligen=) Har helt plötsligt fått energi till en massa saker.. Är duktig med promenaderna, pluggar på så gott jag kan och tycker nästan det är roligt att tvätta och pilla hemma.. Hmm, nesting kanske det kallas?? Hehe..

Har varit nere i affären och handlat lite, älsklingen äter bara mackor på jobb nu så det går åt en del bröd och pålägg helt plötsligt. Vet inte riktigt var jag ska göra av resterna från varje middag? Jag brås på min mor, hon kan nog aldrig göra lagom med mat.. Blir nästan alltid för mycket! Likadant är det härhemma, det blir alltid minst en portion över när jag lagar mat. Hmm, förr var det ekonomiskt när Christian tog med sig mat till jobb varje dag men nu vet jag inte. Vi får liksom äta rester varannan dag nästan för att få plats med allt! Har tyvärr inte världens största frys, alltid något att klaga över=)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och skubba peeling, ansiktsmask, hårinpackning och sen smörja in mig med Bodyshops bodybutter med chokladdoft.. Helt underbart!

Kanske inte behöver göra mig så fin inför jobb men det är mysigt! Saknas bara badkar..

Nu ska jag fortsätta med min nesting härhemma och sen försöka köra lite inomhusträning med en liten råtta som hoppar bredvid mig överallt jag går.. Nog dags att ta itu ordentligt med en kurs till honom också, får se hur jag får ihop det med Lex kurs som jag tror går lördagar fortfarande...


Neeeeej..

Vilade innan och har nu efter mycket sorg kommit fram till att sova på magen fungerar inte riktigt längre.. Jag har alltid somnat på magen, har svårt att somna annars..=( När jag vaknade kände min kropp sig som en 90-åring.. Tog en evighet att komma upp, ryggen var helt slut(har nog svankat i sömnen såklart!), magen gjorde ont och höfterna knakade. Jahapp. Det var det. Jag är bitter. Skit också...

Bjuder på någon halvkomisk bild i hopp om att kanske börja skratta lite själv..

AJ! Detta tog alltså ungefär fyra timmar(!), varför??


Sista frukosten innan vi beger oss hemåt, bitter Anna?!


Nu ska jag diska och handla, denna dagen blir nog bara bättre och bättre gissar jag...=)

Guten morgen!

Uppe med tuppen trots jobb ikväll.. eller snarare hela natten. hmm, ville upp i tid så pojkarna kunde få frukost och ut och röra på sig. Ville givetvis också se till så att Lex inte kräkts mer under natten och nej det hade han ju inte=) Han vinglade lite igår när jag skulle ut sista rundan med honom, han vinglade till när han kom ut ur buren och sen en gång till när han gick genom vardagsrummet. Lite läskigt faktiskt men det verkade inte vara något mer sen.. Kanske bara lite vimmelkantig efter ett par timmars sömn? Han har i alla fall fått i sig mat och vätska ordentligt och det är ju ett steg i rätt riktning.

Tänkte se om jag orkade dra mig till limhamnsfältet eller liknande idag så de får busa av sig, är Lex fortfarande hängig så får han stanna hemma...=( Då blir Theo ledsen...

Har precis som sagt gett grabbarna frukost och varit ute med dem så nu tänkte jag slänga mig i soffan och sova vidare, ska jobba hela natten lång och behöver verkligen vara utvilad då. Hoppas ny skjorta kommit in, kan inte knäppa den jag har nu längre.. Den spänner som sören och jag är rädd att jag ska spräcka en knapp mitt i alltihopa, när jag står och jobbar.. Kanske inte så roligt? Får på allvar börja röra på mig nu, har varit duktig med mina ankelvikter och långrundor men behöver annat också.. Ryggen, armar och ben  behöver verkligen stärkas.. Any suggestions?

anyway. nu ska jag, innan hållplats sängen, ta ut tvätten och hänga upp mina byxor så de hinner torka inför jobb. De är sååå bekväma att jag faktiskt använt dem lite härhemma också=)

Bjuder på en väldigt gammal bild, har jag visat den innan kanske?? Saknar ridningen=(

Så mysig dag, kvalade in till ponnyallsvenskan=(

himmelskt my ass..

Maten smakade tyvärr inte så himmelskt som jag önskat, mina smaklökar glömde jag nog kvar på ica. Vet inte riktigt vad som gick fel, eller så var det bara jag som kanske var extra gnällig ikväll. Blir så ibland!

Lex har precis fått i sig middag och ätit upp allt så nu känns det lite bättre för min del, då vet man att han nog är på bättringsvägen. Hans nos är så fuktig så=)

Ikväll blir det nog någon film och godis, christian sötnosen är iväg och handlar just nu.. MUMS!


yrpannan nr 1

Ja, jag skulle till ica för att handla potatis, lök och mjölk och står i kön. Lagom till att jag ska lägga upp sakerna på bandet kommer jag på vad jag glömt. Kan någon gissa? Givetvis har yrpannan Anna glömt sin plånbok. Får skamset gå och lägga tillbaka alla varorna enbart för att komma tillbaka en stund senare för att handla samma saker som precis lagts tillbaka. Hmm, hoppas nu för sören att pannbiffarna, potatisen och såsen smakar himmelskt annars så vet jag itne var jag tar vägen. Typiskt mig visserligen men ack så retsamt.

Lex har itne varit något roligt sällskap idag, efter att ha nekat frukosten och blivit uttvingad för att kissa och bajsa så har han legat pall i buren hela dagen. Har endast öppnat ögonen när jag kommit in i sovrummet för att titta till honom och inte lyft huvudet en gång. Tror inte han har feber nu heller och på eftermiddagen vid halv tre kom han ut och la sig på mattan. Lockade med maten och han fick i sig några kulor i alla fall. Efter ytterligare en påtvingad runda så la han sig på mattan och har legat där sen dess. Theo är väldigt besviken kan tilläggas, han har visat den respekten och låtit Lex vara men har gått efter mig som ett plåster heeeeela dagen. Kan det möjligtvis vara för att Lex mat stått på diskbänken hela dagen....?

Täcket och lakanen är i vilket fall som helst tvättade, potatisen skalad och färsen tinad. Nu väntar pojkarna och jag på att husse ska komma hem, jag är hungrig!




förberedelse till tusen!

Lex vill nog vara snäll och göra mig en tjänst tror jag och kanske förbereda mig för det som komma skall, imorse när christian åkt till jobb så går jag in i sovrummet och vad möter mitt öga? En stor pizza på täcket och sängkanten! Nice.. Han vägrar sen äta sin frukost(?!) och bara ligger och surar. Alla som känner Lex vet att är han inte ett dugg intresserad av mat så är det allvar.. Han verkar inte ha feber men han är lite trött, kanske inte så konstigt. försök tvätta ett dubbeltäcke för hand, är alldeles för stort för tvättmaskinen=)

Igår var det inte så värst mycket som hände, var ute en sväng med pojkarna och busade lite.. Efter det så spenderades kvällen med mys och lite bus inbakat.. 

Läste by the way en artikel i Hundsport om Weightpull och något nytt som heter bollvallning eller något liknande? Synd att de på hundsport inte riktigt tar reda på fakta inför en artikel och att de skriver deras texter så subjektivt som det möjligtvis går utan att nämna vilka namn som tycker vad. Till viss del får man hålla med artikeln, stor del av faktan stämmer men dessvärre var den så pass vinklad att läsaren inte uppfattar hur det är i verkligheten. 

Jag vet inte hur andra föreningar tränar så där jag kan inte uttala mig. Till er på hundsport: det finns en annan sida av weightpullen där man kanske väljer bort tävlingsmomenten för att hålla en rimlig nivå på "bodybuildingen". Det finns mer än "pit-pulls"(som ni kallar dem) som tränar, många tränar för att låta hunden fokusera sin överskottsenergi på något positivt istället för negativt. Hets inom tävling vet jag inget om, däremot kan jag jämföra att hets i såna fall används inom rallylydnad som belöning/pepp och med faktum så vet jag att man i så fall inom kanske viltspår "hetsar" sin hund till att få bytesintresse. Däremot vet jag att det finns veterinärer på plats på varje wp-tävling som är där för att bryta ifall någon hund inte klarar det, sen finns det givetvis veterinärer som fungerar bättre och sämre. Det kan jämföras med domare i lydnad, de bedömer tyvärr inte alltid likadant. Jag och de jag vet är alltid noggrann med både uppvärmning, nedvarvning och stretchning av min hund när vi ska ut och dra. Själva pullingen är den lilla delen och min hund drar självmant, har aldrig tvingat fram det utan han tycker det är skoj! 

Usch blir vansinnig när folk talar med okunskap. Bojkotta Hundsport!


Absolut finaste minen jag kunde frammana! 
Och ser inte Lex riktigt krallig ut? Har nog råkat tappa lite anabola i hans mat och sen hetsat honom på den svarta labradoren i mitt knä, därför hon ligger och gömmer sig för den livsfarliga "pit-bullen" några minuter innan vi intar rallylydnadsbanan på vår första tävling. Ja, dessa "pit-bulls" är bara till för att kampa och hetsa.

 

Har gömt mig under bordet..

Har inte riktigt orkat något annat än plugga och ta hand om hundar och hem den senaste tiden så jag ber om ursäkt för dålig uppdatering.. Det har faktiskt inte hänt så jättemycket, varit ute en del med pojkarna och mina ankelvikter. Det känns verkligen skillnad när man går med dem, blir trött på ett helt annat sätt! Just nu är jag tjock och glad och har nog inga större världsliga bekymmer bortsett från mkt i skolan.. Lov nästa vecka så jag får väl försöka vila upp mig då=) Har sovit hos mamma och pappa inatt och hittade en del gamla bilder, bland annat på pojkarna!


Theo som valp!



theos mh-test






Orkar inte hålla på och klydda med fler bilder nu men fortsättning kommer...

Var ett tag sedan..

Helgen flöt på ganska smärtfritt, fick inte pluggat så mycket dessvärre men jag får ta igen det nu så fort jag kan.. Måndag var jag hemma från skolan, jag och Christian hade en bokad tid som vi inte kunde missa och vi var i extas när vi var färdiga. Största lyckan i mitt liv hittills!

Bestämde mig för att åka till mamma och pappa på måndagen och sova över där, väldigt mysigt! Vi åt gott och tittade på tv hela kvällen, mysigt att umgås ibland.. Igår var jag inne och handlade byxor till jobb så jag hoppas verkligen de fyller sin funktion nu när jag ska jobba hela helgen..=)

Idag var vi på Ekohallen bland annat och kolalde rundor lite, blev lite shopping.. Hmm, jag kunde inte riktigt hålla mig och Christian sa själv till mig att jag skulle handla det om jag ville=) Får hänga det i garderoben i väntan på användning, blir väl om en fem månader ungefär=)

Idag blir det jobb för hela slanten, eller inatt snarare och imorgon ska det pluggas.. Ska försöka hinna med att baka lite inför söndag okcså, kalas är inte bara skoj alltid!

Nu ska jag slänga mig i duschen, måste vara fräsch inför jobb..

RSS 2.0