Ensam hemma.

Älsklingen åkte kl 6 imorse och kommer inte hem förrän torsdag och jag jobbar torsdag,fredag och lördag så vi lär väl inte ses förrän fredag em=( Kommer sitta härhemma och uggla bort i min ensamhet.. Eller snarare mysa med pojkarna och plugga, jippie.

Igår när jag kom hem så gick jag en sväng med pojkarna, blåste lite men när man höll sig från gångstigarna vid vägarna så var det faktiskt väldigt skönt=) Älsklingen skippade träningen så det blev ingen yoga för mig heller. Vill som sagt inte att han ska se mig leka graciös=) Blev plugg för min del och Christian lagade falukorv och makaroner till middag, mmm. Efter plugg och middag låg Lex och Christian och mös i soffan resten av kvällen och Theo sprang efter mig hela tiden. Passade på att köra lite träning under tiden jag gick ut med soporna och han följde med. Grundpostitionen sitter ganska bra som sagt och ögonkontakten finns där, han är lite ivrig och går gärna lite före men med babysteps kommer det säkert bli bra i slutändan!

Idag är det lång dag i skolan, går till fyra och ska väl hem och plugga till provet imorgon direkt efter jag slutat. Hoppas det är fint väder så man kan ut och spatsera med grabbarna lite,  får sysselsätta mig med något nu när hjärtat är borta! Längtar efter vår så bjuder på ytterligare lite Thailand bilder, de som jag vågar visa i alla fall=)


Första kvällen innan vi ska ut och Christian testar nya kameran när jag inte ser=)



Precis utanför köpcentrat innan middag och Christian har hellre kameran i handen än min hand, hehe.



Jag med min yoghurt varje morgon innan frukost ute, synd bara man sällan fick behålla den=(



På strandpromenaden, längtar till sommaren!



Jag tror att vi är klara men ack så fel jag hade, satt nog en halvtimme till!

 


Sista dagen i en tuktuk bort från vårt hotell=(


Oj herre min gud vad jag saknar sommar, värme, lätta kläder och solbrillor. Blir kanske inte så mycket badande i sommar men solande på uteplatsen tackar man ju inte nej till, solen står bra till här och jag hoppas bara jag kommer i min bikini=)


Kommentarer
Postat av: Jossan

När du säger grundposition antar jag att du menar utgångsläget, rätt? Isf, belöna honom bakåt om han går för långt fram.

2010-03-03 @ 22:51:04
URL: http://josefinesflock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0